Thursday, March 15, 2012

Esok ke.. Ish Esok ke.. Esok Ek..

Esok ke.. Ish Esok ke.. Esok Ek.. waduh macam tak percaya aje besok adalah tarikh yang dinanti nantikan bakal tiba jua.. Tarikh 16 March bermakna bakal berlangsungnya malam gala WORLD BLOGGERS AND SOCIAL MEDIA AWARDS 2012 yang bertempat di PWTC....


 

Fuhhhhh gelisah mak menjadi jadi lah... Macam macam bermain di fikiran mak.. Apa kah reaksi para tetamu yang datang bila mak naik atas stage untuk menerima award WORST BLOG OF THE YEAR tu nanti.. Dan yang paling kronik ialah apakah riaksi mak apabila naik atas stage tu nanti.. Terus terang Mak katakan sampai sekarang mak tak tahu sama ada nak gembira ataupun segan hahahahaha.... 

Fuh nebesss nebessss.... 

16 comments:

  1. apa lah mak dara ni ! kenelah gembira , bannga naik atas stage . Mak dara naik stage sbb dpt award , bukannya kena ketuk ketampi . hihi

    ReplyDelete
  2. tahniah kak adza... tumpang bangga... esok pakai melaram-laram tau... kasi vouge sikit... tahniah bebanyak.. semoga terus maju jaya... jgn lupa sam ye... hehehhe

    jemput datang...

    http://thetimelines2u.blogspot.com/2012/03/cerita-zaman-kecil-memburu-bersama-abah.html

    ReplyDelete
  3. cool mak dara, just be happy, walaupun worst blog tetap dapat naik pentas kan..

    ReplyDelete
  4. jangan lupa rakam video tau. pastu upload ke blog ini. teringin juga nak tgk dah menghayati perasaan tu. diri sendiri x dapat naik, dapat tgk pun jadi la :P

    ReplyDelete
  5. just be yourself...its better...x sabar nk tumpang tgk gambar2 mak dara nanti...
    17 n 18 mama tunz de meeting pandu puteri di btpn seksyn 19 shah alam

    ReplyDelete
  6. kalo sy malu
    sbb blog kite biase je
    tp mak ada ok la
    no hal punyer !!!!

    ReplyDelete
  7. woo. congrat :D best la dpt pgi sna, siap naik atas pentas lagi.

    ReplyDelete
  8. jangan nerbesss ya pagi ni bila nak naik atas pentasss...


    congratsssss

    ReplyDelete
  9. tahniah... jangan nerbes...

    p/s: teringin nak jumpa mak dara..

    ReplyDelete
  10. haha kalau sy pun nebes..tp mak dara kan dah biasa bdepan dgn public n press semua..mesti xda masalah =)

    ReplyDelete
  11. gembira la mak...dan tahniah atas kejayaan...

    ReplyDelete
  12. alah tu gelaran je kak! blog akak tetap best..

    ReplyDelete
  13. tahniah mak dara......naik pentas elok2...jgn tegolek ek...

    ReplyDelete