Thursday, March 15, 2012

FAV KAY POH 2012 - DiGi WWWOW AWARD BLOG

Erk.. tergamam seketika Mak Dara tatkala menerima email dari pihak nuffnang sebentar tadi...
Pihak Nuffnang nominate blog meroyan mak ni untuk kategori FAV KAY POH 2012 untuk DiGi WWWOW AWARD BLOG ?? Dah berkali kali cubit pipi mak yang tembam ni tetap sakit.. maka betul le bagai yang dibaca tu...

Pada tahun lepas Mak Dara jadi Top 6 Finalist untuk kategori yang sama namun jauh sekali mengharap untuk dicalonkan lagi pada tahun ni.. Ye lah.. Tahun lepas calon diri sendiri tapi kali ni pihak nuffnang yang pilih.. so tahap keterujaan itu kerterlebihanlah jadinya kan hehe..

Blog Bicara Mak Dara Among Top 6 Top kay Poh DiGi WWWOW Award =)
Mak Dara @ DiGi WWWOW Award Nite 2011

Tapi kecut jugak perut dan tertanya tanya.. Adakah yang sudi untuk support dan vote untuk Mak yang meroyan ini huhuhuhu


10 comments:

  1. uwowwwwwwwwwwwww. caya laaa mak dara! hushh komfem boleh punyaaa. nanti saya cepat2 vote ek! TAHNIAHH AND ALL THE BESTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT! :)

    ReplyDelete
  2. wahhhhhhhhhhh tahniahhhhhh....

    pewwwwwwiiittttt...

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. heeee.. congrats.. weee.. bakal2 juara nie :P

    ReplyDelete
  5. Tahniah mak dara, tahun ni, conform mesti dapat juara .. ^__^

    www.anastasyea.com

    ReplyDelete
  6. cayalah kak... akak memamg hebat!

    ReplyDelete