Saturday, March 31, 2012

FREEBIES : DOODLE GURU

As salam duhai teman... Dah lama Mak tak buat free doodle untuk anda kan.. Hari tu ada pertanyaan dari Mama Tunz dan Scarlett's Petals bertanyakan mak takde ke doodle untuk guru.. Betul jugak kan.. Doodle remaja ada, doodle pelajar ada tapi doodle guru mak belum bikin.. So di hari ini terimalah FREEBIES : DOODLE GURU dari mak untuk para Guru Guru yang amat amat Mak Dara Hormati sekalian.. Tapi guru wanita dulu ye.. Nanti baru mak bikin doodle guru lelaki hehe






Doodle ini untuk kegunaan sendiri pun boleh nak kasi kat cikgu pon boleh..Kalau ada yang berkenan tu kasi kidnap aje lah ye.. Just bagi le link ke sini tu je.. Enjoysss 

FREEBIES : DOODLE COUPLE 
FREEBIES : DOODLE MUSLIMAH 
FREEBIES : DOODLE PELAJAR


25 comments:

  1. http://sufiana1992.blogspot.com

    nk ambk 1

    ReplyDelete
  2. Alolo!Comelnya!!!!!Sukanya!!!!Walau pun saya ajar English, saya nak ambil juga yang purple!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehehe kidnap jgn tak kidnap dear hehe

      Delete
    2. Mak Dara..... boleh tak tukarkan 1,2,3 kat doodle yg saya kidnap tu pada ENGLISH.Dah tu, saya letak jadi header seminggu dua, boleh tak?Suka sangat!

      Delete
    3. bolehhhhhhh sila silaaa hehe=)

      Delete
  3. hohoo.. doodle cikgu smua ^^ nice!

    ReplyDelete
  4. eh, tapi kan..saya ajar bahasa arab..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ok saya dah buat yg baru ada bahasa arab.. yg paling bawah sekali.. harap cikgu Ma suka =)

      Delete
  5. rajin mak dara buat doodle..blh lah ajar dya buat..

    ReplyDelete
  6. kenapa comel sangat . hihi :)
    nak ?

    ReplyDelete
  7. comellah kak! lukis doodle saya satu...hehehee

    ReplyDelete
  8. pandai mak dare lukis doodle neh...sy x gheti pon...comel sangat...huhuhuhhh!!!!!

    ReplyDelete
  9. Mak, tq so much!terharu sangat sebab Mak Sudi layan kerenah akak.Ni urlnya http://scarlettj1.blogspot.com/2012/03/alolocomelnya-aku.html

    ReplyDelete
  10. wadussss.....so touching..lovely!!!!sayang mak dara makin keTATTTT..tq..

    ReplyDelete
  11. boleh buatkan doodle untuk sam tak? hehehe...

    http://thetimelines2u.blogspot.com/2012/03/kuala-lumpur-mersing-sebuah-catatan.html

    ReplyDelete
  12. ehem2 nak amik doodle guru letak kat blog bole tak? comel la mak dara

    ReplyDelete
  13. I was suggеsted this blog by my cousin.
    I'm not sure whether this post is written by him as no one else know such detailed about my trouble. You are wonderful! Thanks!
    Here is my site galaxy note 2

    ReplyDelete
  14. Hеуa аre using Worԁpress for your site platfoгm?
    I'm new to the blog world but I'm trying
    to get ѕtаrted and set up my own.

    Do yоu need any html сοԁing expeгtіѕe to make your own blog?
    Any help would be greatly аpprecіated!
    Also visit my homepage ... top broker

    ReplyDelete
  15. Howԁy just wаnted to give you а quicκ heads up.
    Thе words in your роst seem tо bе runnіng off
    the screen in Intеrnet eхрlorеr.
    I'm not sure if this is a format issue or something to do with internet browser compatibility but I figured I'd post to let you know.
    The design anԁ style looκ grеаt thоugh!
    Hoρe уou get thе іssue fixeԁ soon.
    Kudοs
    Here is my blog post :: vapor nine

    ReplyDelete
  16. Hey thегe! I'm at work browsing your blog from my new iphone 3gs! Just wanted to say I love reading through your blog and look forward to all your posts! Carry on the excellent work!
    Check out my homepage : samsung galaxy s3

    ReplyDelete