Wednesday, March 14, 2012

FREEBIES : Free Doodle Couple

As salam.. Selamat datang ke rancangan MAK DARA'S FREE DOODLES!!!! 

Haaaa ni lah jadinya bila ilham untuk menulis skrip tak datang datang.. Sehari suntuk menunggu si Ilham ni tapi tak juga datang melawat Mak Dara adusss sedeyyy tau.. Takpe sementara mak menunggu ilham datang sempat juga mak siapkan beberapa doodle couple.. Ni first time mak cuba buat doodle.. 


 



Ok ke doodle mak ni..? Adesss jenuh jugak first time mak bikin.. Kalau ada yang berkenan tu kidnap aje.. Tapi kalau boleh tu kasi le link ke sini ye.. Bukannya apa boleh jugak teman teman yang lain tahu tentang doodle freebies dari mak dara ni dan mungkin diorang pun boleh kasi kidnap juga doodle2 ni.. Sharing is caring kan hehe.. Ok nantikan doodle doodle terbaru dari mak nanti ya.. Selamat berdoodle =)



16 comments:

  1. wah...santeknyerrrr.......suka yg no 3 tu....cecoemi jer cam mama tunz..hahahha..perasaan....dah pandai ek wat dodol2 ni..nak belajar gak wat...

    ReplyDelete
  2. mama tunz: hehe tankiuuuu baru belajar je ni mama.. hehehe

    ReplyDelete
  3. comel. pandainya MakDara buat.nabila nak buat pun takjadi-jadi.

    ReplyDelete
  4. Nabila:terima kasih nabila.. mak belum pandai lagi.. ni baru first time buat hehe

    ReplyDelete
  5. dya suka yang num 3..cantik dan simple..:D

    ReplyDelete
  6. wahh mak dara ada bakat la wt doodle !

    ReplyDelete
  7. waaahhh cun cun belaka...u buat guna aplikasi ape ek?

    kidnap?? hehe baiknya ati u:)

    selamat berdoodle..we all tunggu ur next collection k..

    ReplyDelete
  8. wahhh masa yg sesuai utk kidnappers ni kan. kenapa klu org bgi kidnap, kita tak nak pulak. hahaha. so, KIDNAPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP CEPATTTTTTTTTTT! hahaha

    ReplyDelete
  9. comelnya kak! pandai akak buat..

    ReplyDelete
  10. comel la... boleh ajar ke... rasa gatal2 je tangan ni nak mencuba juga,.. tapi confirm x secantik plus secomel yg ni..

    ReplyDelete
  11. comel la sentuhan mak dara...mmg kreatif..hehe..

    ReplyDelete
  12. cantik dan kreatif..akak guna software apa ni?

    ReplyDelete
  13. comel saya nk kipnap nanti ni hehehe tp kalau saya edit sikit bleh tak mak dara....nk tambah nama jer..=)

    ReplyDelete
  14. cntik nye mak dara...nk yg last tu .tp tunggu saya kawin dulu ...hehe ~

    ReplyDelete
  15. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete