Thursday, March 1, 2012

Gambar Anak Mawi Dan Ekin!! Oh comelnyaaaaaa...

Akhirnya saat saat dinanti telah pun tiba.. pasti semua dah tahu bahawa Mawi dan Ekin telah pun menyambut kelahiran puteri sulung mereka kan.. Namun ramai yang ternanti nanti nak melihat wajah anak pasangan itu kan termasuk lah dengan Mak Dara sendiri.. Tup tup tadi pihak ASTRO di fan page fb nya telah pun menguploadkan gambar baby girl itu.. Nak tengok? Kejap mak kasi up....

Baby girl Mawi dan Ekin

Mawi dan puterinya...

Ohhhhhh comellllllllllllllnya kannnnnnnnn.. Putih comellll macam ibu dan ayahnya... Pihak Astro menyatakan bahawa Mawi telah menamakan puterinya itu dengan nama CAHAYA MALAIKA.. ohhh sungguh indah dan unik nama tu kan..

Semoga dengan kehadiran Cahaya Malaika akan menyerikan lagi kehidupan mereka kini insyaallah...


15 comments:

  1. a'a comel sangat:)))
    pewitttt header baru yeeee..cantik2!

    ReplyDelete
  2. alaa .. cutenyaa.. sy pun teringin nak ada baby :) tp mungkin belum rezeki sy lagi :)

    hihih Mak Dara ada petua tak ? opssss .. :p

    ReplyDelete
  3. Mak Dara tukar header ek? cantik la yang baru ni :) Kelasss u ^^

    ReplyDelete
  4. wow, what a cute nice babygirl. also, her name :)

    ReplyDelete
  5. comel nye bby tu.. mmgi indah name anak mawi..:D

    ReplyDelete
  6. comel bby awie n ekin... nama p comel!

    ReplyDelete
  7. comeynya.. nama baby pun comey la :)

    ReplyDelete
  8. assalamualaikum mak dara...tahniah pada Mawi n ekin...:)

    ReplyDelete