Thursday, March 22, 2012

Ini Link Saya.. Sila Promote!

Hari ni Mak Dara nak cuba promote blog uols secara lintas langsung.. Nak sertai? Senang aje Tinggalkan url link anda di komen box di bawah.. Dan Mak akan masukkan dalam senarai list di bawah entry ni. Terbuka hanya sampai pukul 3:30 petang aje.. Tapi semua yang join diminta untuk terjah menerjah ke semua yang telah mak senaraikan ok. Harus terjah tau! hehe Pada yang tak join boleh le blogwalking ke blog blog yang akan mak senaraikan tu ye.. Ok jom mulakan =)

1) http://notamanjaku.blogspot.com/
2) http://notamanjaku.blogspot.com/ 
3) www.nurul-izwa.blogspot.com
4) http://ladybirdakaluply.blogspot.com/
5)  http://prettywrite.blogspot.com/
6) http://iranadhiraversion.blogspot.com/
7) http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/
8) http://azlinamy-bigeyes.blogspot.com
9) http://www.mialiana.com
10) http://dabelaa.blogspot.com/ 
11)  http://crystlirish.blogspot.com/
12) http://memorifd.blogspot.com/
13) http://www.nraihana.blogspot.com
14)  http://www.mynameisaimii.blogspot.com
15) www.eerashera.blogspot.com 
16) http://kayyana85.blogspot.com
17) http://queenofbuttefly.blogspot.com
18) http://masrinasidek.blogspot.com/
19)  http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/
20)  http://puangojes.blogspot.com 
21) http:lieynanilaz.blogspot.com
22) http://yanayassin.blogspot.com


* Kini tepat jam 3:30 petang maka masa telah tamat.. 
Terima kasih kepada 22 blogger yang sudi join ye.. Saja je mak nak try buat dalam masa yang singkat setengah jam aje.. nanti nanti buat yang lama sikit ye hehe.. Saja nak test tengok Ok seperti yang telah termaktub kini masanya untuk acara terjah menerjah!! semoga ukhwah terjalin antara kita ye...


34 comments:

  1. http://notamanjaku.blogspot.com/

    manja join ye mak dara

    ReplyDelete
  2. http://notamanjaku.blogspot.com/

    manja join ye mak dara

    Manja tengah buat MINI GIVEAWAY. semoga korang join ye :)

    ReplyDelete
  3. yana pun nak join..:)

    http://prettywrite.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. join ye mak daraa . baru tukar url blog hehehe

    http://iranadhiraversion.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/

    hehe :)

    ReplyDelete
  6. nak join juga

    http://azlinamy-bigeyes.blogspot.com

    terima kasih

    ReplyDelete
  7. nak joinnnn

    http://www.mialiana.com

    ReplyDelete
  8. tak nak lepaskan peluang...hehehe

    http://dabelaa.blogspot.com/

    mekasih mak dara :)

    ReplyDelete
  9. saya join...
    http://crystlirish.blogspot.com/

    ReplyDelete
  10. nak juge

    http://memorifd.blogspot.com/

    ReplyDelete
  11. mak dara yg gojes,saya nak join juga!


    http://www.nraihana.blogspot.com

    ReplyDelete
  12. Join join! Hahaa :D TQ Mak Dara!

    http://www.mynameisaimii.blogspot.com

    ReplyDelete
  13. www.eerashera.blogspot.com

    jemputlah join giveaway pertama sy ^^

    ReplyDelete
  14. http://kayyana85.blogspot.com

    ReplyDelete
  15. salam sis, saya nak join tau..

    http://kayyana85.blogspot.com

    ReplyDelete
  16. masih sempat lg kan? nak join juga...

    http://queenofbuttefly.blogspot.com

    ReplyDelete
  17. http://masrinasidek.blogspot.com/

    ReplyDelete
  18. E'raz datang terjah blog Mak dengan tinggalkan link ;
    http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/

    ReplyDelete
  19. nak join sama..sila terjah dan like fb sekali kalau sudi :P

    http://puangojes.blogspot.com (^__^)

    ReplyDelete
  20. join...sempat ke

    http:lieynanilaz.blogspot.com

    ReplyDelete
  21. Sempat nak join :

    http://yanayassin.blogspot.com

    ReplyDelete
  22. ala mak baru terbaca tak smpt plak nk join...ehehemmm..



    **jom kita terjah depa ni...

    ReplyDelete
  23. yeahhhh... sebelum balik kerja akan terjahhh diorang ni......

    ReplyDelete
  24. sedey x sempat joint.. selamat berukhuwah semua

    ReplyDelete
  25. Aaaaallllllaaaaaa ruginyer.. terlepas... :(

    ReplyDelete
  26. nape cpt sangat tutup..tak dapt nk join

    ReplyDelete
  27. alamak terlepasss... ini tidak adiilll.. tidak adiill .. bagiku... isk3... mak dara, lain kali sms yer.. hehehehe..(saje menyakat)

    ReplyDelete
  28. oh selamat pagi kengkawan blogie. masa utk melawat korang (^^) thanks mak dara! siap bg listing lagi..:) izin copy ya mak dara :)

    ReplyDelete
  29. Ala... tak aci.tak sempat nak join!

    ReplyDelete