Tuesday, March 20, 2012

JIKA AKU PELAKON POPULAR

As salam duhai teman.. Haaa buat masa dan ketika ini mak dara sedang menulis sebuah skrip terbaru mak bertajuk "BISIKAN HAJAR ASWAD" dan tatkala ini juga idea agak kering.. Makanya mak nak bikin segmen dulu lepas tu baru sambung buat skrip.. Namun segmen pun ada kene mengenalah dengan industri perfileman hehe.. Ok segmen Mak Dara kali ini ialah " JIKA AKU PELAKON POPULAR" haaa nak join? senang aje.. Tengok le apa yang perlu dibuat dibawah ye..

pic oleh Adza Rinawati & Adza Edie Izwan (adik2 mak dara hehe)


1. Buat satu entry dan letak kan tajuk : JIKA AKU PELAKON POPULAR dan tepekkan header mak sekali ye hehe
2. Sila jawap soalan soalan berikut.. JIKA AKU PELAKON POPULAR....
* Nama glamour anda di dalam dunia perfileman
* Genre filem yang anda mahu lakonkan.. seram,aksi, cinta dll?
* Watak yang diidamkan? 
* Siapakah yang anda mahu menjadi Hero atau Heroin untuk berlakon di samping anda dalam filem itu?

senang je kan segmen Mak Dara ni.. lg senang dari buat meggi kan hehehe.. Join jangan tak join yer.. Meh nak tengok macam mana ropanya jika Anda seorang pelakon popular =)


Tarikh tutup petang karang.. Nanti mak akan senaraikan semua peserta yang join segmen ini di satu entry istimewa ye =)


22 comments:

  1. join ! :)

    http://bungajauh.blogspot.com/2012/03/jika-aku-pelakon-popular.html

    ReplyDelete
  2. joinnn...

    http://mulan-sahbanu.blogspot.com/2012/03/jika-aku-pelakon-popular.html

    ReplyDelete
  3. haaaa
    shark dh join dh..
    hrap2 ada adiah..
    hehehe

    http://citershark.blogspot.com/2012/03/jika-aku-pelakon-popular.html

    ReplyDelete
  4. join kt sini.. hehe.. segmen paling susah yg pernah join.. :)

    http://nanieybarnieylurviey.blogspot.com/2012/03/jika-aku-pelakon-popular.html

    ReplyDelete
  5. Ok Mak... nak join...

    http://sam-puansyurga.blogspot.com/2012/03/jika-aku-pelakon-popular.html

    ReplyDelete
  6. sy join ye mak dara:

    http://ikafantasi.blogspot.com/2012/03/jika-aku-pelakon-popular.html

    ReplyDelete
  7. dya join ye..

    http://yayabunga.blogspot.com/2012/03/jika-aku-pelakon-popular.html

    ReplyDelete
  8. Ety join yaa. hehe

    http://etyhanafiah.blogspot.com/2012/03/jika-aku-pelakon-popular.html

    ReplyDelete
  9. kemal Join.!!!!

    http://kertaswarnamerah.blogspot.com/2012/03/jika-aku-pelakon-popular.html

    ReplyDelete
  10. farah join !

    http://farahseong.blogspot.com/2012/03/jika-aku-pelakon-popular.html

    ReplyDelete
  11. http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/2012/03/segmen-jika-aku-pelakon-popular.html

    Hai MAk Dara.. E'raz join jgk.. berangan kejap.. hehe

    ReplyDelete
  12. Eyraa join segmen mak dara !

    http://blogeyraa.blogspot.com/2012/03/jika-aku-pelakon-popular.html

    ReplyDelete
  13. charm dah juin..

    http://charmphoenix.blogspot.com/2012/03/segmen-jika-aku-pelakon-popular.html

    ReplyDelete
  14. sempat lagi ke ni?
    http://saranghaeyo-azura.blogspot.com/2012/03/jika-aku-pelakon-popular.html

    ReplyDelete
  15. JOIN ! http://dalilamimi-mimiepotpet.blogspot.com/2012/03/jika-aku-pelakon-popular.html

    ReplyDelete
  16. nak join - nak join ~
    http://dhiaadawiyah.blogspot.com/2012/03/segmen-jika-aku-pelakon-popular.html

    ReplyDelete
  17. nak join buleh???
    http://pheonixcharlotte.blogspot.com/2012/03/jika-aku-pelakon-pupular.html

    ReplyDelete
  18. join jugak..saje suka suki..

    http://wanawanachup.blogspot.com/2012/03/jika-aku-pelakon-popular.html

    ReplyDelete
  19. join harap tak terlambat hihihi
    http://crystlirish.blogspot.com/2012/03/jika-aku-pelakon-popular.html

    ReplyDelete
  20. join

    http://appleshera.blogspot.com/2012/03/jika-aku-pelakon-popular.html

    ReplyDelete
  21. Ops!Ops!Mak Dara!Jgn tutup pintu dulu!
    Nak join juga!
    http://scarlettj1.blogspot.com/2012/03/jika-aku-pelakon-popular.html

    ReplyDelete
  22. x semoat join...busy di sekolah..baru nak berangan jadik retis.huhuhu

    ReplyDelete

THE ZISTERS @ ASTRO AWANI

Mak Dara @ AXA AFFIN Life Insurance Malaysia

Mak Dara @ IKLAN MAYBANK