Wednesday, March 7, 2012

Kejutan Harijadi Buat Fauzi Nawawi..

Semalam pelakon yang gorjes lagi ayu Lisdawati telah membuat kejutan SURPRISE BIRTHDAY PARTY buat suaminya yang tersayang Fauzi Nawawi di Hotel Concord Shah Alam.. Ramai yang datang ke "Crossroad" itu termasuk keluarga, teman teman mereka, bikers bikers, pengunjung crossroad dan juga mak dara dan keluarga.. Mak Dara memang selalu ke sana sebab adik beradik mak dara iaitu BAND D'ADZA memang perform di hotel itu hehe..Lisdawati kelihatan anggun pada malam itu. Mereka semua mengenakan baju bertemakan merah dan hitam. 

Fauzi Nawawi yang tidak tahu akan rancangan isterinya itu telah hadir ke concord terkejut dengan kejutan itu.. Bertambah terkejut apabila menerima hadiah yang sangat istimewa daripada Lisdawati iaitu sebuah MOTOSIKAL berkuasa tinggi berwarna merah.. Fuhhhh bertuah le Fauzi mempunyai isteri seperti Lisda kan.. Ok jom layan gambar gambar di sekitar birthday Fauzi Nawawi di Concord Hotel ya..

Fauzi nawawi meniup birthday cake bersama Lisdawati,anak anak mereka
dan bersama Band D'ADZA

Fauzi nawawi memberikan ucapannya

Birthday Boy diminta menyanyi bersama Syawal AF

Lisdawati menyanyikan lagu fauziah latiff khas untuk suaminya

ohhh sooooo sweetttt pasangan ini

Lisdawati bersama family Mak Dara

Lisda, Fauzi bersama family Mak Dara

Lisdawati bersama Mak dara

Kesimpulannya malam itu sungguh meriah dan sweet.. Kemesraan antara Lisda dan Fauzi memang terserlah.. Selamat Harijadi kepada Fauzi nawawi semoga terus suksessss ya....


15 comments:

  1. nnt besday CM nak suh MD perform jugak la..hehe..

    ReplyDelete
  2. selamat ulangtahun kelahiran buat fauzi :)

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum mak dara...selamat hari lahir buat Fauzi yer...:)

    ReplyDelete
  4. best jugak kalau ada surprise gitu..takut plak js pitam...hehe

    ReplyDelete
  5. wahhh hadiah dapat motor tukan...

    ReplyDelete
  6. makin kuruih plak si lisdawati ni kan

    ReplyDelete
  7. untunglaa dpt motor kan.. penah jmpa fauzi nawawi.. orgnya rendah je. hehe

    ReplyDelete
  8. wah bestnyer... xpe, nanti adam join d'adza perform lagu tiga kupang yer.. hehehe...

    ReplyDelete
  9. Happy birthday untuk Fauzi Nawawi.bestla dapat hadiah moto tu..superb la!mereka memang romantik je kan ^^

    ReplyDelete
  10. Nurul pernah jumpa sekali lisdawati.. mcm anak dara.. cantik.. ;)

    ReplyDelete
  11. sweet la mereka dua :D dh meningkat umur fauzi .

    ReplyDelete
  12. sweetnye..nyanyikan lagu utk suami dia..:D

    ReplyDelete