Wednesday, March 21, 2012

KEYWORD Panassss Untuk Hari Ini

Mak Dara sesungguhnya dan sejujurnya tidak arif langsung tentang SEO SEO ni tapi Mak Dara mendapat Tips dari seorang Otai blogger seo tapi namanya tidak mahu disebut mak atas permintaannya hehe .. Bagus juga hatinya yang mahu membantu blogger baru dan picisan macam mak ni.. Jadi bila diberitahu.. Mak pun nak kongsikan dengan anda.. Buat apa nak simpan sorang sorang kan.. Bak kata teman mak ni tak bawa ke kubur pun.. Waduhh kalau lah semua orang baik hati dan berfikiran sepertinya pasti dunia blogging akan lebih maju.. Ok sudah lah pot pet pot pet.. Mari mak sharekan keyword panassss untuk hari ini mengikut teman mak dara itu ye..

KEPUTUSAN SPM 2012
KEPUTUSAN TERKINI SPM 2012
SPM 2012
RESULT SPM 2012
SEMAK KEPUTUSAN SPM 2012
STATISTIK KEPUTUSAN SPM 2012
SEMAKAN SPM 2012
SPM RESULT 2012

Kepada pakar seo sila abaikan entry mak ni hhahaha . Kepada teman blogger baru macam mak cubalah kalau mahu ya.. Itulah yang diberitahu kepada mak.. Katanya jika mahu carian terus ke blog anda gunakanlah keyword ni di dalam entry you hari ini.. Tapi bukannya tulis keyword tu aje tulis le sekali dengan entry yg berinformasi yang berkaitan dengan spm ye.. Karang kalau letak keyword aje tapi pengisian takde kena mengena dengan spm karang orang geram pulak kan haha...   Betul jugak kan hari ini kan result spm keluar.. Mesti ramai yang search kan.. Hmmmm Mak cuma share apa yang mak tahu je..Cuba lah try test  tengok ye.. Kepada para otai SEO tolong jangan ketawakan mak ye.. hehe

7 comments:

  1. Kalau nak lagi bagus, study keyword apay yang digunakan sebelum event tu berlaku.. baru lagi kencang trafiknya .. :)

    www.anastasyea.com

    ReplyDelete
  2. tak berapa reti pun pasal seo ni..kalau tajuk panas isisnya tak panas...kena pula hentam nanti

    ReplyDelete
  3. saya memang tak reti SEO ni..
    takpelah mungkin bukan cara saya ke arah tu kot?

    ReplyDelete
  4. saya pun tak reti pasal2 seo2 ni..

    ReplyDelete
  5. betui mak..nad buat memang laku kuih SEO nad..:D

    ReplyDelete

THE ZISTERS @ ASTRO AWANI

Mak Dara @ IKLAN MAYBANK