Tuesday, March 6, 2012

Kicap Mejik Cantik Cap Berok Hensem..

Rata rata sekarang penuh di wall wall di facebook mengenai promosi kecantikan kan.. Banyak online shop asyik dok iklankan pelbagai bagai jenis produk kecantikkan.. Macam makeup lah.. Jamulah.. produk pelansingan badanlah.. Namun yang paling mendapat perhatian Mak Dara ialah iklan ini!!!

Iklan produk Kicap Mejik Cantik Cap Berok Hensem..

Hahahaha siapa nak cuba produk ni.. Tengok aje dari gambar sebelum dan selepasnya.. MAGIK kannnnn hehehe.. Adoyaiiii naik tegang urat kentut mak tatkala melihat iklan ni.. Memang kelakor habisssss kan hahaha... Gambar ini telah dipetik dari blog ini http://www.isuhangat.net//.Waduhhhh cayalah memang kelakor bangettt hahaha


8 comments:

  1. hehe... permainan iklan dlm dunia kecantikan.. hehe.. teringat plak citer magika minum jamu nenek kebayan dri tua jadi muda mcm marsha.. hehe :)

    ReplyDelete
  2. hahahahaaaa...tak menahan keberkesanannya tu!

    ReplyDelete
  3. mejik sungguh..meh nk try...jgn dr comel2 jadik beruk sudah...huhu

    ReplyDelete
  4. ade2 je lah.. ngeh2..

    apepen, Zam dtg nk jemput Mak Dara join 1 contest ni.. jom2 :))

    http://zamani84.blogspot.com/2012/03/contest-blog-simple-but-nice-by-yuyue.html

    ReplyDelete
  5. hahahaa
    model mana ler dia amik tue
    kne byar komisen gak tue

    ReplyDelete