Tuesday, March 13, 2012

Mak Dara Featured In Hijabista Magazine? OMG!

Tak lama dulu pada penghujung tahun lepas Mak Dara telah pun dijemput oleh wartawan Majalah Nona iaitu Nursuziana atau mak panggilnya Suzi to be featured in Nona Magazine(entry Ini)... Dan majalah itu telah diterbitkan pada keluaran November 2011 about   4 month ago..Ohhhh terkejut Mak Dara tatkala terlihat nama Mak Dara (Adza Irdawati) terdapat di paling atas cover majalah itu. Ini merupakan julung julung kalinya nama terpampang di cover magazine.. Waduh gembira sokmo Mak dibuatnya...



       
  

Artikel di majalah Nona itu adalah artikel mengenai hobi mak yang gemarkan mengembara ke luar negara dengan cara Backpacking... 3 page besor artikel mengenai mak di majalah tu pulak sungguh terujaaaa... Namun semalam Mak Dara di kejutkan lagi dengan msg inboz dari suzi.. Dan ini yang ditulisnya...



OH MAK GAYAH!! Macam tak percaya aje apa yang dibaca.. Suzi nak feature kan mak di majalah Hijabista pulaaaa.... Syukur alhamdullilah.. Kata somi mak, mungkin ini rezeki "penghijrahan" mak..


Tak sabar untuk menanti terbitnya majalah hebat ini!! Jutaan terima kasih kepada Suzi dan seluruh warga kerja Majalah Hijabista.. Semoga majalah ini suksessssssssssss...

15 comments:

  1. Wah beshnye kalau Makdara hantar petua tu update jugak dalam blog yea..dapat tiru petua awet muda Makdara hehehe

    ReplyDelete
  2. uuuuuuuuuuuuuuuuu wow. eh promote siket blog saya dlm artikel tu. lalalala :b hahaha. tahniah tau mak dara! mak dara mmg hawtsssssssssss. hehehe

    ReplyDelete
  3. makin glamer akak kita ni... jeles tau! teringin gak nak keluar majalah...heheheeee

    ReplyDelete
  4. Fofularr .... fofularr ...heheheh @mas .... hebat akak kita ni ... mintak la kat mak dara suruh jadi background gambo dia ..hehehehe

    ReplyDelete
  5. Tahniah Mak Dara....Alhamdulillah rezeki hijrah tu :) Cepat2 share petua kecantikan tu....nak cantik jugakkkk hehe....

    ReplyDelete
  6. wah bestnyer.... baru semalam mak dara kata nak masuk majalah.. dah dapat ek.. huhuhuhu... fofuler gituu...

    ReplyDelete
  7. makin feymes Mak Dara skarang nie
    hehe

    ReplyDelete
  8. tahniah MD semakin glamer dan famous sekarang..teruskan berblogging ye.

    ReplyDelete
  9. tahniah kak adza.. wahhh rezeki anak2 tu

    ReplyDelete
  10. wooo, tumpang gembira ni :D rezeki dtg tu. congrat ye. makin fames dia. hehe.

    ReplyDelete
  11. wah mak dara masuk majalah ke.hebat!!!!!

    ReplyDelete
  12. kene tunggu mak dara update petua2 tu dlm blog pasnih!

    ReplyDelete
  13. tahniah kak.. makin femes la hot mom kita sorang ni :)

    ReplyDelete