Monday, March 5, 2012

MALAYSIA'S NEXT TOP BLOGGER!

Assalamualaikum dan salam sejahtera duhai teman.. Hari ni Mak Dara terpanggil untuk buat satu segmen bertajuk MALAYSIA'S NEXT TOP BLOGGER!.. Segmen ini untuk anda berikan pendapat siapakah blogger blogger yang anda rasa bakal menjadi seorang blogger yang hebat.. bakal menjadi blogger yang famous dan terkenal.. Seseorang di mata anda yang layak bergelar MALAYSIA'S NEXT TOP BLOGGER.. Boleh jadi diri anda sendiri.. teman teman blogger anda ataupun mana mana saja blogger yang anda nampak potensinya untuk berjaya dalam bidang blog.. Nak join? Sila tengok dibawah..

1) Buat Entry bertajuk MALAYSIA'S NEXT TOP BLOGGER! 
dan tepekkan header Mak..

2) Namakan 3 orang Blogger dan link blog mereka yang anda rasa bakal menjadi Blogger Yang Hebat.. Famous dan Berjaya pada masa yang terdekat ini.. Yang anda rasa bakal menjadi Malaysia's Next Top Blogger!  dan berikan alasan kenapa anda memilih mereka..

3) Selesai.. sila tinggalkan link anda di kotak komen di bawah..

Mudahhhh bukan.. Setakat sekarang belum ada tarikh tutupnya lagi so silalah join tanpa was was ye... Tak sabar untuk melihat siapakah MALAYSIA'S NEXT TOP BLOGGER! pilihan anda...

27 comments:

  1. Tks dik.. Bilalah akak boleh jadi next top blogger macam adik Eqbal ni kan hehehe

    ReplyDelete
  2. menarik kak segmen ni..nak join la

    ReplyDelete
  3. mak dara, saya dh join (^___________^ )

    http://www.mohdkhairi.com/2012/03/malaysias-next-top-blogger.html

    ReplyDelete
  4. Cik Farizam: hehehe tak nak join ke?

    Phat: join jgn tak join dik..

    Mohd Khairi: terima kasih kerana sudi join.. Nanti mak dara terjah ke blog adik ya =)

    ReplyDelete
  5. salam kak :) ptg ni tutup kol bape?saya pun nak join lah.tq Phat sebab maklumkan aku segmen yang osem ni :)

    ReplyDelete
  6. segmen menarik ni..agak agak tutup pukul berapa ni?nak buat research jap..hihi

    ReplyDelete
  7. pilih 3 blogger sahaja ke kak? Tapi saya ada 16 orang ni.... http://awieomar.blogspot.com/2011/04/next-top-blogger-1-episod-1.html

    ReplyDelete
  8. wah mak ada segmen lagi ekkk...nti blk office lah kalau smpt js join...hehe

    ReplyDelete
  9. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  10. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  11. http://phatthegreat.blogspot.com/2012/03/malaysias-next-top-blogger.html

    ok siap tadi ralat

    ReplyDelete
  12. nak jadi next top blogger jugak! heheheee

    ReplyDelete
  13. Assalamualaikum mak dara..Fiza join

    http://www.azhafizah.com/2012/03/malaysias-next-top-blogger.html

    ReplyDelete
  14. Salam , saya join . hihi

    http://appleshera.blogspot.com/2012/03/malaysias-next-top-blogger.html

    ReplyDelete
  15. first time join. before this jadi silent reader aja... harap akak sudi datang blog sy jugak ye

    http://coklateyes.blogspot.com/2012/03/malaysias-next-top-blogger.html

    ReplyDelete
  16. wah best... nak join jugak.. hehehehe ;)

    ReplyDelete
  17. sgt intresting ! well done mak dara :)

    ReplyDelete
  18. mak dara...
    join join join

    http://lavender498032.blogspot.com/2012/03/malaysia-next-top-blogger.html

    ReplyDelete
  19. dah join..jemputla ke blog saya hehehe

    http://husnamn.blogspot.com/2012/03/malaysias-next-top-blogger.html

    ReplyDelete
  20. best segmen ni :D nanti2 la senaraikan top blogger tu.

    ReplyDelete
  21. http://najihahfara.blogspot.com/2012/03/malaysias-next-top-blogger.html


    sy join :))

    ReplyDelete
  22. alohhh..smlm charm cuti..x jenguk tenet smlm...terlepas nk join mak dara..

    ReplyDelete
  23. Emma join segmen akak =)

    http://emmaeema.blogspot.com/2012/03/malaysias-next-top-blogger.html

    ReplyDelete