Monday, March 12, 2012

Mayat Rentung Disahkan Nurul Nadhirah

Massyaallah Mak Dara baru sahaja melihat berita di TV3 dan terkejut apabila mendengar berita tentang kanak kanak yang hilang baru baru ini.. Mak Dara pun ada membuat entry mengenai kehilangan kanak kanak ini di entry ini Kanak Kanak Hilang! Mari Tolong Sebarkan. Terkejut apabila mendengar bahawa piuhak polis telah menemui mayat kanak kanak malang itu dan difahamkan mayat itu telah ditemui rentung.



Kini 4 suspek telah ditahan oleh pihak polis . Lebih mengejutkan apabila dimaklumkan bahawa antara suspek yang ditahan ialah ayah Nurul sendiri.. Namun walau apa apapun semoga penyiasatan berlangsung dengan segera semoga yang bertanggungjawap ditangkap dan dihadapkan ke muka pengadilan..

Mari kita sama sama sedekahkan al fatihah kepada adik Nurul Nadirah semoga rohnya dicucuri rahmat dan ditempatkan dikalangan orang orang yang beriman.. AL FATIHAH...



11 comments:

  1. kesian kan...sedih tgk mak die meraung nangis kat tv tadi.reporter pulak sibuk amik gambar :(

    Insha Allah masuk syurga Dirang.Ameen....

    ReplyDelete
  2. xtau la apa nk jadi skrg...kdg2 benda tu hal libatkan hutang or benda2 kecik pastu terus jd kes mcm ni... sama kes jugak dgn nurin dulu...huhuhu

    ReplyDelete
  3. siannyer...syurga buatmu wahai ank kecil.kejam sungguh manusia ni.

    sis, saya mohon share.nnt sy bg link ke sini sekali ye.

    ReplyDelete
  4. masih kecil, dah menajdi mangsa :'( May her soul rest in peace. Amen!

    ReplyDelete
  5. Alfatihah tuk adik nurul. Semoga pesalah mdpt balasan yg setimpal.

    ReplyDelete
  6. smga penjenayah dihadapkan ke muka pengadilan! takziah~

    ReplyDelete
  7. yupp smoga penjenayah dapat hukuman setimpal... kalau orang tua punya pasal jangan le babitkan anak2 kecil yg jd mangsa,. semoga bukan ayahnya penyebab adik ni dibunuh,..

    ReplyDelete