Saturday, March 24, 2012

Mia Liana In Da House!!

Yeayyyy sebentar tadi teman blogger Mak Dara dan seorang blogger otai iaitu MIA LIANA baru tiba dari Johor... Mia dan Mak Dara akan ke acara  Reunion of DiGi WWWow Awards 2012. Macam tak percaya aje Mia berada di rumah mak .. Berparty tupperware lah kami pagi ni.. keh keh keh.. Tika dan saat ini kami tengah sakan update blog untuk di outopublish kan esok hari.. Al maklumlah esok seharian akan sibuk di event Digi tapi entry tetap mesti berjalan kan..

 
lappy Mak Dara dan Mia

Haaaaaa macam yang lihat di atas adalah lappy kami berdua .. Dah macam kat internet cafe kan hahahahahahahaha... 

Tak sabar untuk ke acara event Digi esok bersama Mia dan sepupu Mak Dara iaitu Kak Girl dan anak buah mak iaitu Erin... Ok lah jam dah pukul 2 pagi... tidur dulu ye.. good nite all...


7 comments:

  1. sempat lagik tuh....gud luck ntok besok....mesti besh kan?kan?

    ReplyDelete
  2. uikkkkkk heheheh... segannya....

    ReplyDelete
  3. Kirim salam kat kak Mia, hehe

    mak. anda kena tag! hope sudi join ye.kalau ada masa join lah..

    http://kertaswarnamerah.blogspot.com/2012/03/segmen-kongsi-ilmu-blogging.html

    ReplyDelete
  4. wow gathering bersama kt umah Mak Dara ya.. Ape topic best tu? :)

    ReplyDelete
  5. KertasWarna Merah : Waalaikumussalam...

    Mr Eraz : uikkkk rahsia... heheheh.. macam2 yang dibualkan...

    ReplyDelete
  6. uwaaa......jap....nak halimunan gi skodeng kat sana jugak...hihi

    ReplyDelete