Monday, March 5, 2012

Model Gemuk.. Sila Ambil Gambar Anda Sendiri..

Hahahaha... Hari ni memang hari meroyan mak yang melampau lah.. Ye lahhh.. Hari ini sepatutnya mak siapkan proposal untuk sebuah rancangan REALITY SHOW terbaru yang mak nak hantarkan pada pihak ASTRO.. Dek kerana Ilham dah lariiii jauh dan tak datang datang sejak 2 hari lepas maka mak pun takde idea untuk siapkan proposal ni.. Sampai hati betullah si "ilham" tu kan.. Maka dek kerana kemeroyanan di tahap puaka maka mak pun buatlah benda benda yang tak berpekdah kekdahnya seperti.. Tangkap gambar sendiri.. Ini pun datang idea bila layan fb tadi.. Penuh wall wall dengan gambar gambar model model cun cun yang ligat membuat photoshoot bersama photographer photographer yang hebat hebat.. Terfikir oleh mak.. Model cun cun macam tu ramai le yang berebut nak buat photoshoot.. Model bersara dan gemuk macam mak dara ni..??? Haaaaa Model gemuk lagi meroyan macam mak ni silalah ambil gambar sendiri ye hahahaha..Oleh itu inilah hasil tangkapan mak.. macam ayat nelayan dapat tangkap ikan pulak kan hahaha







Mula mula ok lama lama bila meroyan menyerang......



Dan gambar yang seterusnya idok le dapat mak uploadkan dalam entry ni takut ada yang muntah pink dan dikhuatiri juga akan ada ibu ibu yang mengandung terkenan akan wajah mak ni nanti hehehe...


22 comments:

  1. hahaha ingat saya je yg meroyan suke dok tangkap gambo sendiri rupenye mak dara pun sama ye...hahahaha jom kita meroyan sesame...

    ReplyDelete
  2. haha..sekarang ni saye malu la nk tgkp gbr sendiri..klu tgkp gbr mesti da ade sesape kat sebelah..

    ReplyDelete
  3. mak,eka tak ngandung lagi,jadinya tak terkenan...so nak nengok gambo2 mak yang gojes ni..


    mak,lawo la mate..i likeeee

    lame tak singgah sini..hehe

    ReplyDelete
  4. standard lar kak.. suka tgkp pic sendiri.. hehehehe

    ReplyDelete
  5. Nana: kita sorupooooo.. jommm tangkap sama sama jommmm ahahaha

    Cik May: Mak pulak segan bila nak tangkap gambor dan ada org disebelah haha

    Ekaaaaaaaaaaa... lamanya tak dengar khabar winduuuu lahh.. ishhh mana lawonye.. contack lens tu.. pelesu belake hehehe

    Cik Bambam: kannnnn lagi senang kita tahu apa yang kita nak kannn =)

    ReplyDelete
  6. memamng agak meroyan nampak nih..hik3..tapi cantik ape...^_^

    ReplyDelete
  7. Amely: tankiuuuu kombanggg mak baca komen amely ni hehe

    Cikgu Ma: hehe tu lah jadi bila meroyan dtg menyerang hahaha

    Mama maman: tenkiuuuuuuu ngeeee

    ReplyDelete
  8. huhu terkombanggg mak dibuatnyo ehehe tankiuuuu

    ReplyDelete
  9. assalamualaikum mak dara...inilah salah satu perkara yg dpt memulihkan ilham mak dara kita ni...

    moga lepas dah posing sakan ni akan keluarlah balik ilham yg telah hilang tadi yer..

    gud luck mak dara...:)

    ReplyDelete
  10. mak dara nak ilham ek... cari kat google jer.. hehehehe.. gurau jer..

    ReplyDelete
  11. akak memang awet mudalah, jeles saya!

    ReplyDelete
  12. cantik3

    paling suka gambar yang terakhir tu, cantik mata mak dara :)

    ReplyDelete
  13. dah makin dbomb mak dara kita ni kan... gemok2 la mantop kn :)

    ReplyDelete
  14. gambar terakhir dengan tudung merah tu nampak lebih menyerlah kak adza.

    ReplyDelete
  15. wahhh teringin nak pose macam model.. urrmm tp body ni da chubby sgt skarang.. urmmm sob sob

    ReplyDelete
  16. hihi..bila lagi nk amik pic sendirik kan..dan2 tu nak meroyan...meroyan pon, tetap menten cun melecun gitew!

    ReplyDelete
  17. tleast klau mak dara ambik gmbr sendir, santekkkkkk. kalau sya, tapir pun x sanggup tngk :ppppppppppppppp hahaha

    ReplyDelete
  18. kita mmg kazen yg ada gen meroyan tgkp gmbr gini kot... sue pun sampai kwn2 opis tau dah, bel tu kalau xde keja mulahlah perasan tangkap gambar sndri smbil tersengih2 sensorang..hehehe..cayalahhh,

    ReplyDelete
  19. kita mmg kazen yg ada gen meroyan tgkp gmbr gini kot... sue pun sampai kwn2 opis tau dah, bel tu kalau xde keja mulahlah perasan tangkap gambar sndri smbil tersengih2 sensorang..hehehe..cayalahhh,

    ReplyDelete