Tuesday, March 13, 2012

Nak Bikin Doodle Freebies

As salam.. Mak Dara sekarang tengah sakan belajar buat doodle.. Perghhh susah jugak nak buat doodle doodle ni kan.. Ingatkan senang macam nak masak noodle aje rupanya payah bebenor hehe

Namun cobaan demi cobaan akhirnya doodle mak ada lah nampak serupa orang hehehe.. Insyaallah mak sekarang tengah bikin doodle untuk para pelajar pelajar.. dari pelajar sekolah rendah.. sekolah menengah.. pengawas, pustakawan.. sekolah agama dll..

contoh doodle dalam pembikinan mak =)

Nanti malam mak kasi upload ye dan pada yang sudi tu boleh le kidnap doodle doodle mak ni dan gunakan di blog anda.. Tungguuuuuuuu...


12 comments:

  1. hihi..comel nyer...ejas cket tudung tu..bulat sangat..charm ada gak belajar wat ritu...tp x baper kreatip..hihu

    ReplyDelete
  2. hak22 comel...nti kite plak nk blajar ngn mak dara

    ReplyDelete
  3. comel tu...nak juga kak boleh?

    ReplyDelete
  4. wah wah! percubaan yg baik:)
    comel lahh:)

    ReplyDelete
  5. Nak bljr.. guna software ape eks.. huhu.. nmpk benor buta it kannnn

    ReplyDelete
  6. wahhh hebat juga doodle mak dara tu. saya? dah 3 tahun belajar buat ttp stick man je hasilnya. adoii. hikhik!

    ReplyDelete
  7. pandainya buat doodle, lisa x reti. hehe :)

    ReplyDelete
  8. kira ada rupa lah , mak dara !
    kalau saya buat , lagi tak jadi . hihi

    ReplyDelete
  9. kalau dya buat tak ada rupa.. terus give up..hehe

    ReplyDelete
  10. kiut la...congrats! berjaya juga akak hasilkan doodle...blusher akak ske kaler purple erk...

    ReplyDelete
  11. cute jer hi..hi... dah macam student sekolah emnengah jer... he..he...

    ReplyDelete
  12. wah pandainya mak.. sgt creative.. nak satu leh..?

    ReplyDelete