Tuesday, March 6, 2012

Projek 100 Bloggers | Bro Framestone

Mak Dara baru aje terbaca satu entry  dari blogger gojess Cik Lily Putih tentang Projek 100 Bloggers | Bro Framestone.. Wahhhh nampak menarik tertarik memang da bom.. Maka Mak Dara pun nak le mencoba.. 



Untuk projek ini Bro Framestone akan mengumpulkan
  1. 100 blog Malaysia dan pemiliknya warga negara Malaysia.
  2. Blog yang mempunyai trafik dalam 500 uv dan keatas dalam sehari. (bukti statistik blog amat diperlukan)
  3. Blog berbahasa melayu atau english.
  4. Blog yang berkualiti (bukan copy paste & setiap post mendapat feedback yang menggalakan dari pembaca).
  5. Seminggu sekurang-kurangnya 4 kali blog di update.
  6. Tidak terikat dengan mana-mana syarikat pengiklanan.
  7. Dan sanggup memberi komitment dalam menjaya Projek 100 Bloggers
(bukti statistik blog Bicara Mak Dara)

Nak join? Mudah sahaja. Anda hanya perlu :-
  1. Promote projek ini di blog anda (dalam bentuk blog post – pastikan anda memenuhi syarat di atas), maklumat korang copy paste je la dari entry ini. Bubuh link ke entry ini dan juga borang pendaftaran.
  2. Kemudian isi borang ini.
  3. Tunggu feedback – email/call dari bro
  4. Jika layak, anda akan di pilih. Itu sahaja.
Hehe pic bro diatas telah mak kidnap dan kasi edit dan buat banner tu.. Harap bro tak marah ye hehe.. Fuhhh nebes juga mak dara .. Yelah.. dah le blog mak ni WORST BLOG OF THE YEAR.. layakkah terpilih nanti hehe...


27 comments:

  1. hihi..charm pon x layak lg...hu hu..

    ReplyDelete
  2. all the best! mia pun join jugaa...

    ReplyDelete
  3. layak je.. sapa cakap x layak...

    tapi bukan ke mak dara lagi gojes ke... lagi mantap untuk amik projek kecik2 dari saya nie T-T

    ReplyDelete
  4. rasa mcm nak join..tp tak mampu nak lawan otai² :( sob sob..

    ReplyDelete
  5. charm: cuba le dulu.. blm cuba belum tahu hehe

    Mia: tks mia.. Mia pon join.. kompom2 le mia layak hehe

    Bro Framestone: uishhh layak ke mak.. waduhh ni yg nak buat mak tersenyup pablas hari ni hehe tankiuuuu2.. Uishhh mana ada gojes dan mantapnya.. mak ni lagi le kecik berbanding bro.. err dari segi blog lah.. kalau dari segi fizikal mak dara 10 kali ganda dari adik hehehehe

    ReplyDelete
  6. Puan Gojes.. cuba try test la dulu.. mak pun baru lagi dlm dunia blog ni pun nak mencuba nasib hehe

    ReplyDelete
  7. blog mak dara mesti layak nye..lain kalau blog dya ni..

    ReplyDelete
  8. of coz saya x layak..hehe..trafik sehari pun kdg2 x sampai 10.kuikui...all the best mak dara ^_^

    ReplyDelete
  9. Good Luck mak, layak lar tue, sebab blog mak agak meletup jugak.:D

    ReplyDelete
  10. saya biasa2 je...

    bukan ade apa2 pun....

    kecik je orang nye.. cuba jiwa dan cita2 je besar...

    akak ada add saya dalam fb x...??

    ReplyDelete
  11. nk join, tp tk layak lagi ;(

    kasi la tips sikit mak dara :p

    ReplyDelete
  12. InsyaAllah, nanti nak join jugak :)

    www.anastasyea.com

    ReplyDelete
  13. Salam,
    Mantop lah mak dara ^__^

    ReplyDelete
  14. gorjes ke iouls nie kahkahkahaka.. alah join je, ada rezeki then ada lah kan

    ReplyDelete
  15. bertapa tak layaknye sy utk join....
    hehe....
    Semoga berjaya.....

    ReplyDelete
  16. teringin nak join tapi masih belum layak la... sedih nih... huhuhu

    ReplyDelete
  17. tahu pasal projek ni kak adza, tapi malu la nak joint... rase rendah diri pulak... tq kak adza fo sharing...

    http://thetimelines2u.blogspot.com/2012/03/tebiat.html

    jemput kunjung ke blog saya. komenlah seadanya... menyokong dan menghargai sesama kita.

    zul a.k.a sam banjamin
    (founder of gerila penulisan kreatif)

    ReplyDelete
  18. kalo diikutkan, den pon x layak wahai mak dara. tp, sy percaya kita kena cuba dlu baru tahu. x dpt x kisah tp uv confirm akan meningkat...hihihihi

    ReplyDelete
  19. blog mak tetap nombo 1 dalam hati nad..sebab mak dara tak sombong..peramah...nad suka..:)

    ReplyDelete
  20. see blog mak dara pon hebak giler..:)

    mak,jom jadi polis trafik..:D

    ReplyDelete
  21. tahniah dpt masuk
    baru je cuba mintak :)

    ReplyDelete