Tuesday, March 13, 2012

Rainbow Al-Quran

As Salam duhai teman.. Asyik dengan entry entry meroyan aje maka mak dara nak selitkan satu iklan ye hehe..

Pernah dengar tentang RAINBOW AL-QURAN . Rainbow AL Quran yang sungguh cantik dan unik ini dijual oleh RTP Farra Arisha .









Mak Dara difahamkan bahawa RAINBOW AL-QURAN ini amat amat laris di Indonesia dan amat sukar untuk didapati di lain lain negara.. Namun kini anda bisa memilikinya... Untuk keterangan lanjut dan cara cara untuk pembelian sila klik di SINI ya..


6 comments:

  1. cantik kan al-Quran tu. tp kalau ada pun tak baca,tak guna jugak kan:)
    ehehe~

    ReplyDelete
  2. lawaa sangat alquran tu. smoga bermanfaat :)

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. rainbow al-quran membuat kan dya tertarik nak baca..tgh kumpul duit nk beli.:D

    ReplyDelete
  5. thanks for promoting the good item such this rainbow al-quran. :) i do highly appreciate hihi. pun boleh if you wanna get it...

    ReplyDelete