Friday, March 23, 2012

Sambungan Sekuel Filem Adnan Sempit 2 Mungkin Hingga ke ‘Adnan Sempit 10"

Adnan Sempit 2 telah pun ditayangkan di seluruh pawagam seluruh Malaysia baru baru ini . Difahamkan bahawa filem ‘Adnan Sempit 2’ telah mencipta sejarahnya yang tersendiri apabila menjadi filem sekuel pertama yang mendapat kutipan lebih tinggi, mengatasi filem pertamanya. Fuhhhh masyukkkkkk le syarikat MIG ni kan hehehe... 


 

Gembira dengan kutipan box office yang diterima  Mejar David Teo telah pun memulakan penggambaran untuk filem ‘Adnan Sempit 3’ pada 17 Mac lalu dan sekiranya ia juga mendapat sambutan yang baik daripada penonton, tidak mustahil sekuelnya akan berterusan sehingga ke ‘Adnan Sempit 10’,” ujarnya penuh keyakinan. Ini lah yang baru mak dara baca dari majalah Media Hiburan . Fuhhhh Adnan Sempit 10.. Pasti time tu dah cerita mengenai anak anak Adnan atau kisah cucu cucunya pula yang merempit kan hahaha..

Mak Dara dah tengok filem ni... Anda dah tengok? Apa komen anda mengenai filem ini?


9 comments:

  1. kalau dh dapat sambutan cm tu, mest ade sambungan nye lagi kn.. heheh.. adnan sempit memang beshhhhh :)

    ReplyDelete
  2. fuhhh smpai 10 kan...oklah citenye bagi 3 1/2 bintang...hehehehe

    ReplyDelete
  3. tgk jgk..klaka kot..tp baru sdar x tgk smpai abis lg..hehe

    ReplyDelete
  4. salam ida,

    cik abg dah tengok ...tapi rasa yg ni kurenggg dari yg mula la ...

    p/s : sheila dah bertunang minggu lepas ...nanti bulan 8 kenduri kawin ...jemput mai :)

    ReplyDelete
  5. dh tgk aritu...ending dia buat 1 panggung riuh ngan gelak tawa...sy gelak smp berair mata...

    ReplyDelete
  6. perghh sampai 10 tu ! hebat la penangan sahiezy sam ni :)

    ReplyDelete
  7. harap2 sambungan tu xdek ler mengarut..
    biasanyer cter2 cmni nom 1 jer best..
    sambungan lepas tu dh lari cter dh..

    ReplyDelete
  8. hurmmm..sya tak gemar cite Adnan Sempit ni. Bagi yg mnat nak gelak2 kosong tu bole la layan cite ni..Jalan cerita biasa je, lawak pun biasa je.sng cite cite dia biasa2 je. tak ada yg mnarik..

    ReplyDelete