Tuesday, March 20, 2012

Senarai Pelakon Popular 2012

Pagi tadi Mak Dara ada buat satu Segmen iaitu segmen JIKA AKU PELAKON POPULAR dan syukur alhamdullilah ada juga yang sudi joinkan diri.. Meh kita lihat senarai bakal bakal PELAKON POPULAR 2012

 

Perghhhhh memang best best betul jawapan yang mereka berikan sekiranya mereka bergelar PELAKON POPULAR.. Nak tahu? Jom terjah kesemua senarai di atas jom!!!

Terima kasih kepada semua yg telah menyertai segmen mak ni ye.. You guys are the best!!!!


16 comments:

  1. Thanks Mak Dara... lebiu.. muahhhh!! Hehe...

    ReplyDelete
  2. Miss Mirror : muahhhhh lebiuu tuuuu

    Ikafantasi: thank you Ika =)

    ReplyDelete
  3. (Kluang Man datang buat tinjauan) huhu..thnks mak dara. buat segment best2 lagi ye..huhu

    ReplyDelete
  4. memang hebat2 .. ramai yg joint nie .. tahniah buat yg bakal memang

    dan
    tahniah buat mak dara for the awards ;)

    ReplyDelete
  5. pergh!!!siap bwat announcement lagik.....(btol ke aku eja...hakhakahk...)lantak la labu....tapi,mak sporting abes...thanx....cayalah....

    ReplyDelete
  6. E'raz mmg selalu terjah blog Mak.. Terjumpe lak segmen menarik tuh.. Komersial ek nama E'raz? Hehe.. Thanx.. ;)

    ReplyDelete
  7. alamak..kita termiss lah mak dara..tak dpt lah masuk dlm senarai ni

    ReplyDelete
  8. ok sy nk terjah semua skali.cm menarik je jwpn diorg ni

    ReplyDelete
  9. huhuh
    agak2 saper yg dpt award ni Mak Dara..
    hehe

    ReplyDelete
  10. alah kenapa saya tak sempat join? huhuhuuu

    ReplyDelete
  11. OMG OMG OMG ! Ety tercalon ???!!!
    haha. *muka gedik minta pelempang*

    to Mak Dara : thankyou sbb organize segmen nih. hehe. awesome. nnti boleh la Ety terjah blog, semua yg tercalon :D

    ReplyDelete

THE ZISTERS @ ASTRO AWANI

Mak Dara @ IKLAN MAYBANK