Thursday, March 22, 2012

Benarkah Timeline Facebook Akan Berkuat Kuasa Pada 29hb March 2012

Sudah ramai yang telah bertukar ke TIMELINE di facebook kan.. namun mak dara antara yang tegar yang masih tidak mahu berubah.. Ketegaq kata orang Kedah hahaha.. Namun pagi tadi bila mak bukak aje facebook mak terkejut apabila facebook mak kelihatan seperti dibawah.. Namun mak belum lagi tekan butang publish...


Namun tertera "Click Publish Now or wait until your timeline goes live on March 29" Adakah ini bermakna tak kira jika kita mahu atau tidak.. Timeline Facebook akan tetap berkuat kuasa pada 29hb March 2012 ini?

Oh tidakkkkkkkkkk.. Mak memang tak suka benar dengan feature timeline ni.. Hmmm makin banyak lah masa mak di blog berbanding di fb nanti huhu..


14 comments:

  1. uwaaaaaaaaaaa...tak minat jugak timeline.nampak serabut jer kan..uhuhu T____T

    ReplyDelete
  2. Tak la , sape yg nak timeline tu .
    Dia kena la .
    Mak Dara dah ambik TIMELINE..
    Jd , mak dara kena tunggu 29 Mac ni untuk dia otomatik buat untuk mak dara . atau mak dara nak buat awal boleh terus tekan publish :)

    ReplyDelete
  3. Sama lah kita.. Ketegaq.. Tak best bebenor lah fb timeline..

    ReplyDelete
  4. peningla timeline fb nie..nak pakai yg klasik jugak! hikhik!

    ReplyDelete
  5. nampak gaya mcm tu la kak ida... timeline utk personal profile ok lagi... tp yang utk pages punya mmg hampeh betoi... susah sgt2...

    ReplyDelete
  6. js pun dh krg layan fb sbb tak suka timeline tu...huhu..

    aritu dah tertekan jadi dh tak blh ke klasik lagi...uwaaaa

    ReplyDelete
  7. huhuhuhu.. xminat jugak.. tp kalau terpaksa nak wat cmne.. tp adam dah plan design pic atas tu.. huhuhuu.. coming soon...

    ReplyDelete
  8. Jemput Mak terjah entri Eraz.. http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/2012/03/segmen-blog-terbaik-pilihan-saya.html

    ReplyDelete
  9. macam pening skit dengan timeline.... huhuhuh

    ReplyDelete
  10. saya tak suka timeline baru. rimas sesangattt..

    ReplyDelete
  11. sapa yang kata guna Timeline tu serabut, mesti dia tak reti optimumkan macamana nak jadikan ia tersusun. saya punya elok aje kak ...

    suka saya guna Timeline ni, dapat cari archive yang lama2 tu secara cepat ...

    ReplyDelete