Thursday, March 8, 2012

Tolong Adik Terunaku Gila Kartun!!!

Haaaa nampak tajuk di atas.. ia adalah sambungan dari filem Tolong awekku pontianak hahahaha... Takdelah sebenarnya entry Mak Dara kali ini ialah entry nak mintak tolong.. Aaaaa dengar aje ayat "tolong" tu tolonglah jangan tekan pangkah lagi.. jangan tinggalkan blog mak dulu hehehehe . Begini kisahnya.. Satu satunya adik teruna Mak Dara Adza Edie Izwan...

inilah mamat wanted itu hehehe

Dia ni memang minat melukis.. Sejak pandai pegang pensel tu boleh katakan habih satu rumah kami penuh dengan lukisan kartun dia tu.. Tapi bila dah besor dia dah pandai lukis di kertas dah hehehe.. Dan terbaru Edie telah memasuki satu pertandingan melukis karektor kartun..


Haaa itulah karektor kartun yang dipertandingkan olehnya . Nama karektor tu ialah Aput The Super Village Boy.. Kebolehan Aput ialah membantu orang orang kampung dalam menyelesaikan masalah.. membantu kanak kanak yang dibuli, membantu binatang binatang dalam bahaya.. membantu awek awek dari dingorat.. membantu adik adik buat homework.. membantu beruk ambilkan kelapa.. membantu mak buat nasi lemak.. errrrr hahaha...

Jadi bagi yang sudi nak tolong tu... Tolonglah dengan vote untuknya ya.. Cara cara untuk vote ialah..

1) Klik di link INI
2) Klik butang LIKE pada gambar itu

Itu saja.. Pada yang sudi untuk membantu mengundi jutaan terima kasih mak ucapkan.. Pada yang sudi nak buat entry (copy paste je ye) itupun kalau ada yang sudi hehe.. nanti mak kasi review blognya... Pada yang nak bertukar undi silalah vote untuknya dan mak akan pastikan dia akan vote anda kembali.. Pada yang sedang baca entry mak ni sampai ke ayat yang terakhir hehehe... Terima kasihhhhhh semuaaa.... Sayang korang ketat ketat...


8 comments:

  1. MD..sy dah vote..hihi

    fb pocahontas yg comel lote tu...hahaha

    ReplyDelete
  2. comelnye hero ni...
    tade fesbuk nak vote..
    :(

    ReplyDelete
  3. Done..

    comeinye hero dia ... :)

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum mak dara...done like cantik katun tu..:)

    ReplyDelete
  5. dah vote! cuma nak kompom sekali lagi... just klik like kat pic tu kan?

    ReplyDelete