Saturday, March 24, 2012

Tua Tua Pun Nak Ada Report Card ngee

Sekarang ni musim anak anak bawa balik report card.. Teringat zaman mak dara sekolah sekolah dulu kalau ada merah merah aje dalam report card mulalah cuba sorokkan dari ayah Mak Dara tapi sebabkan ayah mak Dara tu sorang cikgu makanya dia memang dah masak sangat dengan alasan pelajar pelajar dan memang le siappppp anak anak dia yg bawak balik buku laporan yang ada tanda merah(fail) hehe.. Tapi dah tua tua ni mana ada report card lagi dah.. yang ada report pun page view aje lah.. Maka inilah report untuk blog mak dara dalam seminggu.. huhuhu

 
Adessss ada turun naikk kan hehehe.. Terima kasih ye pada yang sudi melawat mak dara di rumah tua tua ni erkkk di blog mak ni ye.. Datang dan datang le lagi yeee.... sayang kkorang ketat ketat..muahhhhhh


17 comments:

  1. sukanya tgk report kad mak dara... :-)

    ReplyDelete
  2. Nana: heehehehehe report card untuk mak mak budak mcm akak hahahaha

    Nurul: ngeeeeee tankiuuuuuuuuu

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. massssssssssssss terbaekkkkkkkkkkkkkk.... muahhhhhh

      Delete
  4. alamak..kita x perasan lak kita ada report card

    ReplyDelete
  5. ramainya. hehe blog mak dara best! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ohhhhh tankiuuuuuuu lisaaaaaaaaaaa... sweetnyerrrrrrr

      Delete
  6. waaaa ahhh..nanti mak dara bleh la belanja anak2 teruna dara...hehehe

    ReplyDelete
  7. waaa.. mak dara ada report card.. tahniah mak dara, result memuaskan.. huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe syukur alhamdullilah.. yakde merah untuk bulan ni hahaha

      Delete
  8. meh sini guru yg besau nih nak sign sat..hahah

    ReplyDelete