Sunday, March 4, 2012

TUAH TERTIPU di RTM 1 sekarang!!

Waduh waduh... Drama hasil skrip Mak Dara iaitu drama bertajuk TUAH TERTIPU sedang keudara di RTM 1  sekarang.. Sayangnya Mak Dara langsung tak tahu mengenainya ye lah sebab anak anak ni asyik dok layan cartoon aje.. Nasib baik belom habis lagi..



Bagi yang sudi nak menonton drama hasil tangan Mak boleh le layannn ye.. Tengah keudara sekarang ni hehe

15 comments:

  1. tengah layanzzzz hihihihi besorne perut enott tukan hihihi

    ReplyDelete
  2. kite keje ri ni..kelantan kan..huhu

    ReplyDelete
  3. owh, mak dara punya drama ke..ema tengok tadi sambil gosok baju...dah nak habis tetiba letrik terputus...huhuhu...

    ReplyDelete
  4. saya tengok tadi kak! mula2 tak tahu pun itu drama akak, tapi bila nampak husband akak terus tahu..hehehee

    best kak cerita tu, kelakar!

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum mak dara....nasib baik ada lg jom tengok...:)

    ReplyDelete
  6. alamak terlepas la plak....
    lmbt bc post nie...

    ReplyDelete
  7. sekarnang. tak dapat tengok de

    ReplyDelete
  8. nampk cam menarik jer tajuk tu.
    pasni mak dara kne tulis skrip untk kartun pulak ler:)

    ReplyDelete
  9. Kepada sesapa yg terlepas tu, boleh tgk online kat sini - http://videosharingmedia.blogspot.com/2012/03/blog-post_882.html

    Atau download kat sini - http://www.kepalabergetar.net/2012/03/tuah-tertipu-panggung-ahad-tv1.html

    :)

    ReplyDelete
  10. mmg tak dapat tgk semalam..umah ni pun mmg katun jer memanjang..

    ReplyDelete
  11. nnt info eh kul bape dan hari ape ke udara.. thanks

    ReplyDelete