Monday, March 12, 2012

Twitter Profile Berwajah Baru..

As salam duhai teman.. Pada yang dah lama mengenali mak pasti akan perasan akan "perubahan"  mak kebelakangan ni kan.. Makanya banyak le profile profile picture mak yang harus berubah mengikut perubahan Mak ni.. Dan terbaru yang telah bertukar wajah ialah profile  TWITTER mak..


Doa doakan semoga perubahan Mak ini berkekalan selama lamanya ya... Ok pada yang ada akaun twitter tu kasi letak le link kat komen box bawah tu.. boleh le kita bertweet tweet nanti hehe


14 comments:

  1. waahh.. cntiknya mak dara pya profile blkg.. cun lah!

    ni clara punya twitter > https://twitter.com/#!/ClaraRella

    ReplyDelete
  2. shomellnya mak dara....
    pinjam tang dagu lekuk tu boleh...??

    ReplyDelete
  3. phewittt~

    i x de twitter.. so, kita kenal2 dlm blog je la yek~

    ReplyDelete
  4. Salam MD
    Memang kene la dengan trademark you.. cantik sangat. sian I tak de twitter..

    btw jom la terjah blog I untuk give away contest ni, I tag you ya..http://penmerah.com/megagiveaway-by-penmerah-com/

    ReplyDelete
  5. dah follow twitter akak.. ni twitter saya massaaridotcom

    ReplyDelete
  6. mak dara, ni twitter eyraa... nanti tweet2 lah k.

    https://twitter.com/#!/EyraaFaera

    ReplyDelete
  7. pewiittttttt..

    jom kita main tweeettt tweetttt

    https://twitter.com/#!/mialiana

    ReplyDelete
  8. nk cuba bertweet ngan mak dara la nnti..hehee cuma bru nk belajar2 guna...

    ReplyDelete
  9. ada..cuma boleh online time lunch dan lepas waktu kerja je..huhuhu

    ReplyDelete
  10. adam xda twitter... cmne ek? hehehe. adam ada angry bird jer... jom layan agry bird.. hahahaha

    ReplyDelete
  11. cantik! nanti tweet la :)

    https://twitter.com/#!/TehaaNFM

    ReplyDelete
  12. Insha Allah istiqamah selamanya. Ameen:)

    ReplyDelete