Sunday, March 25, 2012

Video Awal Ashaari Malamar Scha Al Yahya di Propaganza

Satu Malaysia kini telah pun kecoh dengan lamaran yang telah dibuat oleh Awal Ashaari kepada kekasih hatinya Scha Al Yahya di rancangan Propaganza siang tadi.. Ada yang melihat saat saat manis dan detik detik romantik itu dan ada juga yang tidak berpeluang untuk melihatnya.. Namun jangan gusar.. Pihak GuaTv.com telah pun uploadkan video detik detik dimana Awal melamar Scha di laman you tube.. Ok jom saksikan..

Video Awal Ashaari Malamar Scha Al Yahya di Propaganza GuaTv.com

Sweet sangatkan lamaran itu... Bertambah touching tatkala kedua dua mereka menitiskan air mata tanda kegembiraan atas perhubungan mereka yang semakin hampir ke tujuan yang murni itu iaitu ke pintu gerbang perkahwinan. Awal menyatakan bahawa beliau akan mengadakan sidang akhbar mengenai tarikh perkahwinan mereka pada 27hb mac nanti.. 


10 comments:

  1. ni mmg best gila. scha siap dpt teddy bear besar lagi tu :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah tu.. teddy bear nak dekat sama tinggi dgn scha kan hehe

      Delete
  2. wahhh so sweet lah...dpt teddy bear lg,kalau tak silap scha dah bg nama yuno ke tak ingat la pulak hihihi =)

    ReplyDelete
  3. sweet sgt..suka tengok awal dgn scha..

    ReplyDelete
  4. tak tgk lagi la...id tak blh bukak kat opis ni.. =(

    ReplyDelete
  5. They are both sweet kan, mak dara?:) semoga kekal sampai akhir hayat!

    ReplyDelete
  6. sangat sweet.. moga mereka bahagia hingga ke akhir hayat!

    ReplyDelete