Saturday, March 3, 2012

Wajah Mak Dara Pada Usia 70 Tahun!

Ohhhhhhh pejam celik pejam celik umur Mak Dara dah pun masuk 35 tahun pada januari lepas... Rasa macam semalam je baru gi ambik exam SPM.. hahahaha perasannnnn kannnnn .. Mak Dara merasa bertambah tua bila anak anak mak sekarang ni suka sangat main handphone di permainan baru iaitu Aging booth dimana software itu dapat men"tua"kan wajah kita.. Nak tengok bagaimanakah wajah Mak pada usia 70 tahun.. Kejap mak kasi up..

Adza Irdawati
Mak Dara skrg 35 tahun

Mak Dara pada umur 70 tahun..

Hahahaha begitulah gambar wajah mak bila dah tua nanti.. (Errr macam tak nak mengaku aje yang sekarang pun mak sebenarnya dah tua hahahaha) yang telah dibuat menggunakan Agingbooth tu.. Waduhhhhh itupun kalau umur mak masih panjang la hehe..

Haaa pada sesiapa yang nak tengok bagaimanakah wajahnya bila dah tuo errr "matured" (hehe takmo guna perkataan tua haha) boleh le ke link ini dan cuba yahttp://www.piviandco.com/apps/agingbooth/.. Bila dah cuba kasi up le dalam entry boleh juga mak tengok gambarnya nanti hehe



8 comments:

  1. masih manislah mak dara walaupun tua...sweet nanny...!

    ReplyDelete
  2. aihh seram la pulak nak nengok muka dah tua tu nanti.

    ReplyDelete
  3. warga tua teras masyarakat... hahaha

    alah... tua bukan penghalang kan mak dare... tua2 pun, org still panggil 'dara'... tu pun satu kelebihan... hehehe..

    tua tak pe.. asal berseri2...


    jom singgah..

    http://thetimelines2u.blogspot.com/2012/03/wajah-2012.html

    ReplyDelete
  4. maintain sweet..ooo..mak dara umo 35 taun ye..sebaya lah kita rupanya...

    ReplyDelete
  5. tua wajah takpe kak, janji jiwa maintain muda...heheheee

    ReplyDelete
  6. Baru tahu umur sbnr akak....beza cuma empat tahun jer....tak kan rupa sampai highway sekali kan...

    ReplyDelete
  7. Alamak typing error....sebegitu bukan highway kak.....

    ReplyDelete