Saturday, April 7, 2012

441,115,351 Orang Tonton Video Ini? Wow


Bukan 400 orang.. bukan 4 ribu orang.. bukan 400 ribu orang bukan 4 juta tapi 400 juta orang lebih menonton video yang telah diupload di youtube ini.. Perghh terkedu mak apabila somi mak memberitahu tentang video ini pada mak semalam.. Video apakah yang sampai membuatkan lebih dari 400 juta orang menontonnya.. Jom lihat video dibawah..




Haa nampak tak angka yang tertera di atas tu..441,115,351 .. Fuhhhh hebat kan.. Video ini bertajuk Charlie bit my finger - again ! Sebuah video dua beradik yang sedang bermain dan adiknya tiba tiba gigit tangan si abang berkali kali.. Memang kiut sangat dan memang tak sangka sampai 400 juta orang lebih menontonnya kan.. Terbaekkkkk... 

Tapikan.. hehehe jap nak berangan kejap.. Rasa rasanyalah kan berapa puluh tahun lah gamaknya video mak di bawah ni nak capai penonton yang ke angka ribu agaknya ek.. ahahaha sempat perasann jap =)


6 comments:

  1. Salam~ Hehe.. Pernah tengok.. sian jek si abg tu kene gigit..

    Mak Dara, mesti sebelum ni Mak Dara banyak buat segmen kan.. Jd Zam nak jemput Mak Dara join Segmen Pertama dari Zam ni ;)

    http://zamani84.blogspot.com/2012/04/contest-banner-segmen-saya-paling-cun.html

    Jemput ke blog ye time free :))

    ReplyDelete
  2. waalaikumsalam Zamani.. memang kesian si abang tu kena gigit dgn adiknya.. nasib baik lah abang tu baikkan kalau tak mahu kena gigit balik si baby tu haha..Ok insyaallah.. mak akan terjah ke blog adik skrg juga =)

    ReplyDelete
  3. cian abg dia kena geget... hahaha... setengah-setengah budak... kalau kena geget.... memang dah kena ketuk dah adik dia tu... hahahahaa...

    ReplyDelete
  4. kak pahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh... long time no see hehehe... betul tu kan.. kalau anak anak saya adik diorang buat cenggini habisslah kena cepuk dah hehe

    ReplyDelete
  5. kenapa yek budak suka gigit jari..gigit le bahu ke kan..he he he...mak dara dalam video tu..ni lah baru saya tengok..

    ReplyDelete
  6. suka video mak dara tu... heheheheeh

    ReplyDelete