Saturday, April 7, 2012

ABPBH | Dilema Mencari Baju Ke Anugerah Bintang Popular Beruta Harian


 Delema memang delema betul Mak Dara hari ini.. Delema dalam mencari baju mana yang sesuai untuk Mak Dara pakai untuk ke  Anugerah Bintang Popular Beruta Harian yang akan berlangsung di Arena Of Star Genting Highland besok malam huhu.. Memey lah mok ni buke loh retisss ke tapi nok le jugok melaram kan hahaha.. Kalau retis tu besttttt le ramai yang nak sponsor.. Macam mak yang meroyan ni orang waras manalah nak sponsor wakakakaka..

Makanya habis le mak punggah semua pakaian di dalam remari mak tu dan yang ada cuma baju baju ini... Hmmmmm tapi tak tahu nak memilihnya....

 
 

Hmmmmmm perlukan pendapatan anda semua.. err pendapat hehe.. Yang mana yang ok untuk mak pakai esok agaknya ek? Kalau lah tema pakaian tu baju kedah ngan kain batik je kan bestttt hahaha


11 comments:

  1. yang warna hitam tuuuu cantik dan sesuai

    ReplyDelete
  2. Suke bju dlm gmbr yg no. 3 tu.. Nampak unik!

    ReplyDelete
  3. yg no 5...nampak anggun..pakai tudung warna lebih gelap dr baju tu..

    ReplyDelete
  4. baju yang warna hitam tu ... lawa !
    nampak grand gitu , huhu...

    ReplyDelete
  5. No. 4 hitam dan no. 6 flower tu.. sure cantik..

    ReplyDelete
  6. yg warna hitam tu cantik.
    pakai dengan inner, gold or striking colour,
    sure nampak grand :)

    ReplyDelete
  7. mak..amik warna pink..lpas tu pkai contact lens grey..comel..:)

    ReplyDelete
  8. yg hitam..hope mak dara pakai tu..pastu nampak muka mak dara kat tv..

    ReplyDelete
  9. apesal title dah jadi beruta?? ni mesti brutal kan.. hehehe

    ReplyDelete
  10. mak...tetap glam malam tu tau...hehe

    ReplyDelete