Sunday, April 15, 2012

Bila Somi Nak Shoot Filem Pendek, Habis Anak Anak Jadi Pelakon hehe

Angin tak ribut tak tiba tiba somi mak dara nak shoot sebuah filem pendek.. Tu lah jadinya bila tiba tiba datang idea.. kalau tak terus dilaksanakan kompom takkan terbuatnya nanti.. 

Dek kerana takde plan dah terus nak main shoot aje makanya tak sempat le nak panggil mana mana pelakon kan.. Namun nasib baiklah filem pendek ni memerlukan hanya pelakon kanak kanak dan apa lagiiiiiii habislah anak anak dan anak anak buah Mak Dara akan dijadikan pelakon dalam filem pendek ini ..

Ok lah nak bersiap siap untuk ready for shoot kejap lagi.. Nanti mak updatekan tentang perkembangan shooting ni ye..

10 comments:

  1. mak dara berlakon lah sekali hewwheewww pasti meletops!
    trueny.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. tak sabar nk dgr perkembangan shooting tu..mesti macam2 gelagat kan

    ReplyDelete
  3. nak gak laaaa berlakOnnnnnnnnnggggg :p

    ReplyDelete
  4. mesti macam2 karenah anak2 buah mak dara tu :)

    ReplyDelete
  5. nk jugak...tp lakon tanpa kata2...hehe

    ReplyDelete
  6. Wah... Glamer lah anak anak akak.. Hehehehe :-)

    ReplyDelete
  7. BW kt sini...nk blakoon jgk..ahaks!,,hihi

    ReplyDelete
  8. nak extra tak? anak SOp boleh jadi extra.. hehehe

    ReplyDelete
  9. update tau..nak tgk.. tambah2 nina yg sgt cerdik tu, suka aritu sue borak2 dgn dia, cerdik sgt, tak mcm bdk darjah 5..

    ReplyDelete