Monday, April 9, 2012

Blog Masih Dalam Proses Pembaik Pulihan

Sayangggg memang mak sungguhhhh sayang untuk tutup blog mak ni.. Seharian mak cuba untuk tidak memikirkan tentang blog dan apa yang telah jadi pada blog mak ini.. ya memang benar blog mak ada masalah di mana gambar gambar tidak dapat Tapi untuk menutup blog semata mata hanya kerana gambar rasanya tidak berbaloi..

Buat sementara waktu ini mak akan buang semua gambar gambar yang berada di blog mak ini.. Mak juga takkan masukkan apa apa gambar di dalam entry entry mak yang akan datang sehinggalah mak dapat mengetahui apakah masalah sebenarnya  blog mak ini..

Terima kasih atas support dan kata kata sokongan anda.. Ia benar benar menaikkan semula semaangat mak untuk meneruskan apa yang mak cintai....

14 comments:

  1. bila buka guna crome ok pulak. tadi guna ie

    ReplyDelete
  2. Nampak macam dah ok jaa nie,.. heaader pun dah kuar gambar.

    ReplyDelete
  3. Mak Dara, Arol rasa blog nie tak payah ditutup. Sebab dah okay kot! Arol view okay jek, ade semua gambar. :)

    ReplyDelete
  4. nampak macam dah ok ni Mak Dara..sayang tau tutup..

    ReplyDelete
  5. blog mak dh pulih kot..cam dh ok je ni..

    ReplyDelete
  6. sebabnya, kalau sama ler, sebab buang gambar dr handphone... macam mama, gambar yg diupload dr handphone untuk update blog, kalau mama buang, jadik le macam kat blog ni...

    ReplyDelete
  7. ok mak...cuba jgn upload gambar & video..:)

    syg kt mak..:)

    ReplyDelete
  8. takpe slow2 kak, nanti oklah tu.. header pun dah nampak!

    ReplyDelete
  9. isk isk isk
    harap2 blog ni x tutup ler mak dara..
    mg satu kerugian..

    ReplyDelete
  10. wa!!!!jangan lah tutop...sayang woooo!!!mkalau tutop x dapat lah bace entry mak dara lagik...huhuhhh...sedey tuh...n'way baru ari neh dapat on9...singgah blog mak dare tetibe tebace entry neh...huhuhhh

    ReplyDelete
  11. mak dara tak jadi tutup..suka nya dya..:D
    blog mak dah ok..dah nmpak header

    ReplyDelete