Tuesday, April 24, 2012

Bloglist WWWOW


 Assalammualaikum duhai teman.. Waduhhh hujan lebat sungguh malam ini kan .. Namun dalam hujan hujan pun bahang DiGi WWWOW AWARD semakin membara.. Sesi undi mengundi.. promot mempromosi berlangsung dengan ganaz oleh semua yang menyertai contest ini sejak pagi tadi.. Syabas Mak Dara ucapkan kepada yang menyertai Digi WWWOW pada tahun ini.. Rasanya persaingan sangat sengit pada tahun ini berbanding dari tahun lepas kan... Bagus.. persaingan sihat namanya tu kan.. 

Namun dalam bersaing,, jangan lupa untuk saling bantu membantu.. Pada tahun ni mak nak vote rakan rakan mak setiap hari.. (termasuk blog mak juga lah kan hehe) Dan mereka yang akan mak undi setiap hari dah pun mak masukkan dalam Bloglist WWWOW di side bar mak itu.. bukan apa senang sikit nak vote nanti.. klik klik aje dan terus vote tak perlu le tercari cari lagi kan.. Dan peserta yang akan dan pasti mak vote setiap hari adalah seperti dibawah...

Bloglist WWWOW
1) http://bit.ly/J524dI (Ida Fave Kay Poh)
2) http://bit.ly/Jk2e5D (Ida Funniest Video Of The Year)
3) http://bit.ly/JuqByC (Yazz Social Media Gathering)
4) http://bit.ly/JqgR9L (Eqal- Under 15)
5) http://bit.ly/IkYAIk (Bella- Under 15)
6) http://bit.ly/I56loc (Mia Blogger Of The Year)
7) http://bit.ly/IjCLsc (Eqba- Blogger Of The Yearl)
8) http://bit.ly/IjCTIj (Ben - Blogger Of The Year)
9) http://bit.ly/JMdTXD (Feroz-Most Inspiring For Good Award)
10) http://bit.ly/IjIjmo (Misz Mirror- Fave Makan Makan Expert)
 


9 comments:

  1. boleh boleh, MrJocko pun sokong Mak Dara

    ReplyDelete
  2. Good luck ye Mak. Kak Mirror pun ingin menjemput rakan2 blogger yg under kategori lain selain FAV MAKAN2 utk join bloglist VOTE EVERYDAY di blog Kak Mirror. Tadi dah masukkan blog Mak Dara, bermakna ada lg kekosongan di sana. Sapa cepat dia dpt.

    ReplyDelete
  3. Mak dara, sy konfem nk join bloglist wwwow mak dara. ni saya punye link. goo.gl/R9i8q dan goo.gl/2uEjE

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam dear.. tankiuu sbb dah kompom . Ok mak dah masukkan url link vote dlm bloglist mak.. jom kita vote hari hari ya..

      Delete
  4. auntie..!!!

    Elia pon semangat join thn ni. saje memeriahkan majlis. mana tau kite leh seiringan g attend event ni ke..hehe..

    kalau sudi masukkanlah link2 ni kt bloglist auntie. kite exchamge links k ;)

    fave kay poh - http://t.co/2v3KTn7K

    blogger of d year - http://t.co/RuoMVOF2

    Online shop - http://t.co/3V89ev1U

    Funniest video - http://t.co/8urhiLNF

    ReplyDelete