Wednesday, April 18, 2012

Fesyen Terkini Musim Bunga 2012 / pink lipstick

Salam Dolls,

Semalam Mak Dara dah ceritakan tentang trend jaket, hari ni Mak Dara nak bagitahu tentang trend terbaru musim bunga 2012 iaitu pink shade lipstick!! Tahun-tahun lalu warna merah dan nude sering menjuarai pilihan para pereka fesyen sebagai warna bibir model-model mereka, kini warna PINK muncul sebagai pendahulu.. 

Mak Dara sendiri memang suka warna PINK ni, bagi anda yang baru-baru hendak mula cuba pakai lipstick warna pink ini, tak payah beli yang mahal-mahal seperti jenama MAC atau ANNA SUI, cukup dengan jenama ELIANTO sahaja, dengan RM21 anda kini boleh miliki trend lipstick yang terbaru iaitu PINK..


PINK BERRY 3204032901

Gaya lipstick Pink ini boleh digayakan dengan pelbagai jenis make up, sama ada tebal ataupun nipis.. Mak Dara tunjukkan contoh-contoh selebriti barat yang bijak mengayakan trend terbaru ini.

Kelly Osborn mengayakannya dengan make up nude

Emma Stone mengayakannya dengan make up natural dengan eyeliner hitam yang tebal / geisha look

Kim Kardashian pula mengayakannya dengan make up tebal / smokey eyes

 Oops, Mak Dara pun suka posing pakai pink lipstick jenama
Elianto Pink Berry macam Mak Dara post gambar dekat atas tadi..

Jadi apa yang ditunggu lagi, ayuh gayakan trend terkini musim bunga 2012 iaitu pink lipstick. Dan jika anda ada cuba trend terbaru ini jangan lupa twitpic / instagram / yfrog / etc gambar anda ke twitter mak dara iaitu @adzairdawati dengan hashtag #twitpicMD Gambar terpilih akan Mak Dara masukkan ke entri special #twitpicMD

*pic by google

7 comments:

  1. suka la pink...nak satu..:D

    hihi nad pakai yg warna pink je mak..:)

    ReplyDelete
  2. saya kan mak dara
    tak berani pakai lipstik
    hihi

    ReplyDelete
  3. Woww I like pink.. nurul x suka merah2 sgt..

    ReplyDelete
  4. buleh ko den pakai lipstik color nie...dah la color kulit tak brape nak cerah...huhuhuhu...kang dari jauh nampok bibir jo..hehehhe

    ReplyDelete
  5. loveee pinkkkkkkk.... so sweeettttt

    ReplyDelete