Wednesday, April 18, 2012

Gaya "LIVING DOLL" Ikutan Remaja Masa Kini



Fenomena "Gaya Anak Patung" atau lebih dikenali sebagai "Living Doll" Fenomena telah menjadi ikutan para remaja kini. Gaya LIVING DOLL ini adalah mengikut gaya ala ala patung Barbie. Dari segi makeup, pakaian dan segalanya. Dan peneraju utama bagi gaya ini di masa kini ialah seorang gadis bernama MAGARET PALERMO. Gadis ini berusia 15 tahun dan berasal dari London.


Fesyen LIVING DOLL yang ditampilkannya telah membuatkannya terkenal di internet. Di laman youtubenya sahaja terdapat seramai 30.000 yang melanggan salurannya rasminya itu. Video video tutorialnya ditonton lebih dari 10 juta kali. Dan bukan itu sahaja lebih 20.000 follower di laman sosial facebook dan twitternya.

Haaa anda berani menggayakan ala Living Doll ni? Mak dara tak berani karang bukan nampak macam Barbie Doll tapi teddy bear pulak dengan ke"gebuan" mak ni hehehe

*pic by google


10 comments:

  1. memang putih melepak ke kulitnya...

    ReplyDelete
  2. mmg nmpk cam barbie doll...tp sy pun sama mak...terus pitam org tengok..hehe

    ReplyDelete
  3. kulit putih bolehlah jd baby doll comey.. kalau gelap...erkk..

    ReplyDelete
  4. kotakoti juga seakan-akan barbie...kecomelan dan suara nyew membuat kan dia menjadi peminat setia di seluruh pelusuk dunie...

    jom jenguk kotakoti dicnie..
    http://kaammeeyy.blogspot.com/2012/03/manusia-barbie.html

    ReplyDelete
  5. Putihnya dah macam isi ubi kayu lak hehe..comei

    ReplyDelete
  6. assalamualaikum mak dara...mmg sebijik mcm patung Barbie Doll tu...:)

    ReplyDelete
  7. comel kalau berdiri sebelah patung kat mall pun org tak perasan...

    ReplyDelete