Tuesday, April 3, 2012

IBU MERTUA KAU


As salam duhai teman.. Haaa semalam nak habaq mai.. Mak Dara telah pun shoot video promo untuk DiGi WWWOW AWARD.. Pada mulanya mak dara ingat nak buat simple simple aje.. Ala ala serius minta tolong votekan untuk Mak Dara untuk kategori Nuffnang Fave Kay Poh.. tapi adik Mak Dara si Adza Tuty cakap asyik serius aje buat le kelakor sikit ikut personaliti meroyan mak ni.. Hmm betul jugak kan sesekali bertukaq arah apa salahnya kan.. Biaq lain dari yang lain sikit kan.. Lepas tu dia bagi idea suruh buat macam ibu mertuaku tu.. 

Nama ibu mertua dalam filem tu pun kalau tak silap, Mak Dara juga so memang kenalah kan.. Apa lagi Mak terus berkomplot dengan adik mak si Adza Edie minta dia direct dan edit video ni dan alhamdullilah dia setuju.. Dan adik bongsu mak Adza Emie pun sudi jadi makeup artis mak perghhh pucuk dicita lah kan.. Maka shooting pun bermula Mak Dara versi IBU MERTUA KAU hahaha.. Moh mak sharekan beberapa keping gambar belakang tabir ya..

 

Haaaaa itu lah antara petikan petikan babak dalam video promo mak dara tu.. Kalau nak tahu apa sebenarnya yang terjadi.. Kejap lagi mak kasi upload full videonya ya.. 30 saat aje tak lama hehe tungguuuuuuuuuuu.....



18 comments:

  1. Macammana nak vote mak dara!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sesi untuk vote belum bermula lagi dik.. Akan bermula pada 23 april sampai 13 may depan.. Sekarang dalam sesi promote dulu hehehehe

      Delete
  2. memang kenelah....hakhakhak....besh!!!!besh!!!

    ReplyDelete
  3. Mak Dara mang selalu kreatif.. solutelah

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe meroyan sebenornye bukan kreatip mana pun dik hahaha

      Delete
  4. mak dara...thanx singgah blog sy! tak sabar nak tuggu video nih! heheh~

    ReplyDelete
    Replies
    1. small the matter luqman.. terima kasih kerana selalu melawat mak di sini hehe.. Tunggu ye kejap lagi mak kasi hupdate itu video hahahaha

      Delete
  5. kalau video yg kelakar mesti ramai yg vote..:D

    ReplyDelete
  6. Sebijik cam mak dara dlm Ibu Mertua kut.. Moga success.. yer

    ReplyDelete
  7. Terbaik... Sama lah.. hehehehe Good luck.. ;)

    ReplyDelete
  8. wah mak dara nanti bee vote , untunglaha dik beradik semua beri sokongan ..

    ReplyDelete