Tuesday, April 10, 2012

Ini Link Saya.. Sila Promote!


Hari ni Mak Dara nak cuba promote blog uols .. Nak sertai? Senang aje Tinggalkan url link anda di komen box di bawah.. Dan Mak akan masukkan dalam senarai list di bawah entry ni. Terbuka hanya sampai pukul 12:00 tengah hari aje..Tapi kalau mak rajin mak akan lanjutkannya ye hehe.. Ok namun satu aje syarat untuk menyertai ini.. semua yang join diminta untuk terjah menerjah ke semua blog yang bakal mak senaraikan ok. Harus terjah tau! Selain mak promot blog anda sambil sambil tu blog anda diterjah dan menerjah.. kan banyak kebaikkan boleh diperolehi selain trafik, boleh juga mendapat kenalan baru ye dak .. Ok jom mulakan =)

1) mynameisaimii.blogspot.com
2) http://emmaeema.blogspot.com 
3) pupel.blogspot.com
4) http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/ 
5) http://girangdottaeminmuch.blogspot.com/
6) http://citershark.blogspot.com
7) http://masrinasidek.blogspot.com
8) http://aziazidah.blogspot.com
9) http://mayandhanis.blogspot.com/
10) http://pinkfrogy.blogspot.com 
11) http://nitashidi.blogspot.com
12) http://sitiatikah.com 
13) http://topimagine.blogspot.com/
14) adzahaiqal.blogspot.com
 15) http://missymelly.blogspot.com
 16) http://trueny.blogspot.com
17) http://lovingyoumydear.blogspot.com/ 
18) http://ezzardesire.blogspot.com/
19) www.notahati.com
 20) http://bakul2011.blogspot.com/
21) http://www.adzriel.com/
22) www.nornadiah.com
23) http://nanieybarnieylurviey.blogspot.com
24) http://www.ciklilyputih.com 
25) http://hazey-2ndjanuary.blogspot.com 
26) http://rinnamanja.blogspot.com  
27) http://storysalawakya.blogspot.com/ 
28) http://littlegurlzdiary.blogspot.com
29) http://asleez-asrolareleez.blogspot.com
30) http://www.101.myetech9.com/
31) http://mialiana.com
32) http://misszberceloteh.blogspot.com/
33) http://sayapunyasukalaaa.blogspot.com
34) http://azuramendezz.blogspot.com/

Ok dengan ini maka tamatlah sesi promote untuk kali ini ye.. Kini tibalah masanya untuk semua yang menyertai segmen ini untuk terjah menerjah dan diterjah.. Semoga hubungan ukhwah antara kita terjalin ya... Pada yang tidak sempat untuk join sesi kali ini takper insyaallah nanti mak buat lagi ye.. Daah alang alang di sini jom le jadikan senarai blog blog diatas sebagai list blogwalkin g untuk anda hari ni jom...

 

55 comments:

  1. mynameisaimii.blogspot.com

    TQ Mak Dara ;)

    ReplyDelete
  2. Salam, kak ni link blog Emma =)

    http://emmaeema.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/

    Eraz datang.. ;)

    ReplyDelete
  4. my link blOg ^^

    http://girangdottaeminmuch.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. arini shark rajin...
    boleh ler join:)

    http://citershark.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. http://masrinasidek.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. salam mak dara... nk join ni link sy

    http://aziazidah.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. nah..ini link saye..

    http://mayandhanis.blogspot.com/

    terima kasih MD.. ;)

    ReplyDelete
  9. Ini belog saya.. :)

    http://pinkfrogy.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. http://nitashidi.blogspot.com

    thanks..

    ReplyDelete
  11. nak join jugak mak..

    http://sitiatikah.com

    ReplyDelete
  12. nk menjoinkan diri gak.. hehehe

    http://topimagine.blogspot.com/

    ReplyDelete
  13. Salam Mak Dara, harap sudi promote link blog saya...
    http://trueny.blogspot.com

    Thanksssssss! :D

    ReplyDelete
  14. http://lovingyoumydear.blogspot.com/
    Mr Cool punya

    ReplyDelete
  15. Salam,

    http://ezzardesire.blogspot.com/

    TQ

    ReplyDelete
  16. uih.. blog dah ok blk. bgs2 da x jd nk tutup blog heee :)

    meh promo blog acul ye mak dara. www.notahati.com

    ReplyDelete
  17. http://bakul2011.blogspot.com/

    ini jugakkk!!

    ReplyDelete
  18. lama tak join ni.. syok juga sekali-sekala
    http://www.adzriel.com/

    ReplyDelete
  19. Nad dengan muka tak malu nih nak juin..:D

    www.nornadiah.com

    ReplyDelete
  20. nk jugak... :)

    http://nanieybarnieylurviey.blogspot.com

    :)

    ReplyDelete
  21. nak joinnnnn

    http://www.ciklilyputih.com

    screening khamis ni pi tak?

    ReplyDelete
  22. Nak join juge...

    http://hazey-2ndjanuary.blogspot.com

    ReplyDelete
  23. Wahh blog back to normal yer. MD..

    Nak join jugak laa.. good idea nie..menambah lagik kenalan di alam maya gini..

    http://rinnamanja.blogspot.com

    ReplyDelete
  24. nak join gak :)

    http://storysalawakya.blogspot.com/

    hihihi

    ReplyDelete
  25. nie link sy,

    http://littlegurlzdiary.blogspot.com

    salam perkenalan..

    ReplyDelete
  26. nak join gak! ;)

    http://asleez-asrolareleez.blogspot.com

    jom terjah-menerjah..! watchaa..!!! ;P

    ReplyDelete
  27. ini blog saya.. http://www.101.myetech9.com/

    ReplyDelete
  28. join juga.. support u alwaysss...

    http://mialiana.com

    ReplyDelete
  29. http://misszberceloteh.blogspot.com/

    ReplyDelete
  30. http://sayapunyasukalaaa.blogspot.com

    ReplyDelete
  31. Wahh..jasa Mak Dara amat dihargaiii....

    http://azuramendezz.blogspot.com/

    <3

    ReplyDelete
  32. hi..nak share link kat sini jugak

    http://hafizasuraya.blogspot.com

    ReplyDelete
  33. Nak join,.. ini link saya

    http://yanayassin.blogspot.com

    ReplyDelete
  34. petang karang baru terjahhhh....

    ReplyDelete
  35. thengss mak dara :)
    http://akupunyecerite-mylittlestory.blogspot.com/

    ReplyDelete
  36. saya akan terjah pada hari khamis ni.. sekarang berada di luar kawasan.. ;)

    ReplyDelete
  37. MDT...ALin nak jugak...hehehehe

    http://cinta-matahariku.blogspot.com/

    ReplyDelete
  38. done bw semuanya... follow blog + like fb page sekali.... salam kenal yaaa...

    ReplyDelete
  39. update....
    shark dh follow 33 blog:)

    ReplyDelete
  40. alaaa melepasss..huk huk..tp nak share sini jugak:
    http://rinahamid.blogspot.com/

    sila la follow ya :)

    ReplyDelete
  41. baru nak mula terjah ni... TQ darling. ada gak no 21.

    ReplyDelete
  42. mak...tak smpt plak sy nk join...hehe

    ReplyDelete
  43. Nak join jugak..ni link nurul.. ;)

    http://ciknurulsiezuka.blogspot.com/

    ReplyDelete
  44. Bru abes jenjalan pas subuh td..maklumla Cik Mendezz bw via phone je ni Makkk..
    tp ada 2-3 blog yg xditinggal jejak sebab link xwujud..yg blog mialiana tu kuar header je..
    apa la menguji kesabaran sungguh via phone ni..hehe!

    ReplyDelete
  45. terlepas sudah...

    http://kyokielime.blogspot.com

    ReplyDelete