Tuesday, April 3, 2012

MEMPERSEMBAHKAN VIDEO PROMO BICARA MAK DARA


MEMPERSEMBAHKAN VIDEO PROMO BICARA MAK DARA.. tadaaaaaaaaaaaa...

 


 Hehehehe itulah dia video meroyan Mak Dara....

Info: Mak Dara join DiGi WWWOW AWARD lagi pada tahun 2012 ni.. Tapi amat hampa apabila ketua kempen Mak Dara si Kassim Selamat telah buta, maka tak dapat le dia vote untuk Mak dara setiap hari.. Hanya anda sahaja harapan Mak Dara kini.. Sudilah vote blog BICARA MAK DARA untuk DiGi WWWOW AWARD 2012 untuk kategori NUFFNANG FAVE KAY POH ya =)


Tks To : Adza Tuty for the idea, Adza Emie for make up and Adza Edie for directing

18 comments:

  1. jenggg..jeng...jeng...x nampak videonya...huhuhhh...

    ReplyDelete
  2. Aiseymennn mak mohon maap bebanyak .. Tak berapa reti lah gunakan settingh yang baru tu.. Haaa ok mak dah masukkan videonyaaa.. ngeeeeeee

    ReplyDelete
  3. memang best.. garfu terpacak tak de darah. akak suka!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe mula2 nak letak sos lah.. patu nak letak makeup la tapi takut baju keje adik kotor so tak letak apa apa.. hehe

      Delete
  4. haha! kelakar la mak ara nih...memang kay poh!! gud luck k!!hehe

    ReplyDelete
  5. all the best adza. so creative:)

    ReplyDelete
  6. wah hebat la mak dara nie...semoga berjaya ye

    ReplyDelete
  7. assalamualaikum mak dara...gud luck yer...:)

    ReplyDelete
  8. haha..ni baru dpt tengok..hihi.. kasim selamat kenapa engkau buta, tak dapat nak bantu mak dara..takpe2 kami sedia bantu mak dara..hihi

    ReplyDelete
  9. huhuu.. terbaik.. karena kssim sudah buta, biar adam jadi penggantinya.. akan ku vote mak dara hingga kau jadi juara.. hehehe

    ReplyDelete