Monday, April 2, 2012

Parody Ibu Mertuaku versi WWWOW

As salam duhai teman.. Tika dan saat ini mak dara sedang dan tengah shooting video pendek untuk kempen DiGi WWWOW AWARD.. Bermula dari petang tadi tapi sampai sekarang belum lagi habis.. Dok bantai gelak aje manalah nak habis kan.. Pada tahun lepas mak ada buat satu video.. Tapi itu dengan "imej" mak yang lama.. Dengan "imej baru" mak sekarang ni rasanya tak sesuai lagi untuk mak gunakan video tu lagi.. Video yang maksudkan ialah video ini..


Video ni agak straigh forward dan agak serius.. Jadi tahun ni mak nak tukor sikit kasi kelakor.. Dah masuk kategory FAVE KAY POH katakan mestilah mau kepoh sikit kan hahaha... Apa yang boleh mak cerita ialah mak nak buat ala ala Ibu mertuaku dengan kasiim selamat... Nak tengok video tu? tungguuuuuuuuuu..

Ok mak nak sambung shooting balikkkkk ...


11 comments:

  1. cayalah!!!!gud luck!!!!....nak tengok mak dara versi kelakor...hakhakhak....

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehe dah siap edit kejap lagi mak kasi update ye

      Delete
  2. wah! siap ade video lagi! best best!

    ReplyDelete
  3. Tak sabar nak tgk.. ha ha ah..

    ReplyDelete
  4. wah! hebat lah:D

    btw, jOm jOin segmen ni:

    http://girangdottaeminmuch.blogspot.com/2012/04/segmen-siri-jelajah-blog-lets-fly.html

    ReplyDelete
  5. adam tungguuuuuu... "siapa dia??? masjistreeeeettt.. lowwwyer... ahli musik???" "Tak mak.. Kassim tu kerjanya cuma blogger..." "Ciss.. pantang keturunanku kawin sama blogger.." Hehehee.. Cmni ke dialog dia mak??

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha kena cakap kak mak.. skrg blogger banyak dah kaya raya mak.. kompomm mak setuju punyalah hahahaha

      Delete
  6. Baru nak follow blog mak dara..itupun tengok dlm honeykoyuki punya blog...nice

    Feel free..tgklah blog saya : asshaari.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih kerana sudi follow blog mak dara ni.. selalu2 lah melawat mak di rumah orang tua2 ni errr di blog mak ni ye hehehe.. kejap mak kasi terjah

      Delete