Monday, April 23, 2012

PILIHLAH DAKU..

Pilihlah daku... jadi temanmu.. hehe Assalammualaikum duhai teman pepagi ni asyik teringat lagu allahyarham Latif Ibrahim aje.. Ok.. Bahang DiGi WWWOW AWARD kini mulai membara apabila sesi mengundi telah bermula pagi tadi.. Jadiiiii.. Bapak bapak, ibuk ibuk.. semua yang ada di sini.. Mak Dara nak minta tolong vote untuk mak dara dalam kategori Nuffnang Fave Kay Poh pweaseeee sambil kembungkan pipi dan muncungkan mulut kasi nampak kiut sikit hehe. Cara caranya mudah aje.. 

1) KLIK BANNER DI BAWAH


2) LEPAS ITU KLIK


3) Anda akan diminta untuk login acc FACEBOOK anda 
kemudian tekan VOTE.

Mak Dara amat amat berharap anda dapat membantu untuk mengundi Mak Dara kalau boleh setiap hari dari 23hb April hingga 13hb Mei 2012.. Itupun kalau sudi.. kalau tak sudi vote setiap hari...everyday pun takpe hahaha.. Pada yang telah buat entry untuk tolong promote vote utk mak jutaan terima kasih.. Mak akan masukkan anda dalam bloglist mak dan juga akan promote blog anda ye.. Bagi yang nak bertukar vote boleh je.. sila tinggalkan link url vote anda di komen box di bawah ye..Muahhh sayanggggg ketat ketat..


8 comments:

  1. As salam Mak Dara...

    Since kita join under lain2 kategori.. boleh tak vote exchange ngan saya..

    FAV MAKAN-MAKAN EXPERT - VOTE FOR ME

    Nanti dah vote leave your comment kay. I'll vote for u later.

    ReplyDelete
  2. Salah lirik tu MD..Patutnya "Pilihlah aku jd juara"...hahaha...^__^ok sy vote..

    ReplyDelete
  3. Waalaikum salam miss mirror.. ok mak dah vote dah.. all the best.. Mak mmg sedang mencari org yg sudi exchange vote setiap hari.. kalau sudi katakn sudi ye boleh le mak masukkan dalam satu bloglist istimewa yg akan mak buat jap lagi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh bestnyaa... Thanks Mak!! Kak Mirror dah vote Mak tadi. ID di FB : Puan Alfirsa Toi.

      Oh Kak Mirror sgt sudi utk vote exchange. Yes please!! Everyday kay! (Klu esok2 Kak Mirror idup lg la ye).

      Delete
  4. saya dah vote kak... anti kalau menang hadiah share ye.. hehe.. gudluck sis :)

    ReplyDelete
  5. salam mak dara, saya pon nak join exchange vote jugak boleh?sy join kategory tech head n internet for good award.

    ReplyDelete
  6. salam mak,sy confirm nak join. ni saya punya link goo.gl/R9i8q dan goo.gl/2uEjE. boleh ye mak.

    ReplyDelete