Thursday, April 12, 2012

Ramai Juga Yang Tonton Video Mak Dara Terlampau Ini Ya..

Tak sangka betul mak.. Ada juga yang sudi menonton video Mak Dara Terlampau ni ye.. Terlampau apa? Terlampau MEROYAN le hahahaha.. Semoga yang menonton itu tidak berjangkit dengan meroyanz mak tu pulak hehe.. Terima kasih kepada yang telah sudi menonton.. Kalau yang belum dan tertanya tanya apalah yang Mak Dara bebelkan ni.. Ok sebenarnya Mak ada bikin satu short video bagi promokan percalonan mak dalam DiGi WWWOW Award dalam kategori Nuffnang Fave Kay Poh.. Dan video yang mak maksudkan ialah video dibawah ni ha...

 

Haaa lebih 300 kali video ini telah di view dalam waktu seminggu.. Bagi mak banyak le tuuuu.. Namun tidak dinafikan tahap kemeroyanaanz mak bertambah tambah bila bergabung meletop dengan idea dari adik mak dara tu untuk buat video promo berunsur komedi.. Tak tau le jadi ke tak.. hentam ajelah kan.. 

Namun kini mak menjadi was was untuk meneruskan dalam contest DiGi WWWOW ini.. paling was was ialah kategori Fave Kay Poh tu.. Melihat kembali syarat syarat dan apa yang dimaksudkan dengan KAY POH yang diharapkan dan dituliskan oleh pihak DiGi agak jauh dengan konsep blog mak dara yang sebenar.. Mak bukannya sebuah blog gossip.. Blog mak ni blog personal. namun Mak cuba juga untuk mengubah konsep blog mak demi memenuhi kriteria yang dikehendaki oleh pihak penganjur tapi rasa macam itu bukan diri mak.. Hingga ada teman yang perli dan tak kurang mengutuk blog mak ni gara gara perkara ini.. Biasalah takkan semua suka dengan apa yang kita buat kan.. Mak tak ambik pot pun kutukan dan kata kata sinis itu.. Mak sukaaaaaaaaa sangattttt sambil tangan ke bahu mata ke atas hahahaha.. Jadi sekarang mak memang berada di dalam dilema sama ada nak teruskan juga ataupun tarik diri dan hanya tumpukan untuk vote untuk anak mak yang memasuki kategori bawah 15 tahun ataupun masuk dalam kategori lain yang lebih sesuai untuk mak.. Hmmmm apa pendapatan anda hehe??

16 comments:

  1. Hahaha...terbaeklah sis nih..memang TERLAMPAU.

    ReplyDelete
  2. huh?? jap ag pas lunch hour charm tgk ek..skng nk kuar jap..

    ReplyDelete
  3. saya rase mak dare patut teruskan ape yang mak dare dah mulekan...x kan nak bwat keje separuh jalan...yang penting usaha,menang/kalah belakang cite...kire oklah tuh siap dah de video,daripade x der....ye lah...kite x kan sangka ape yang akan berlaku kat mase yang mendatang....ok senang cite macam neh...camner kalau blog orang lain yang suam-suam kuku,tetibe bwat idea yang same,n then dye menang award tuh??/ape yang membezakan mak dara ngan orang tuh???nak tau lagik lanjut...singgah entry sy
    http://pheonixcharlotte.blogspot.com/2012/04/please-dont-give-up.html
    sorry ter'emo' lak....hehehehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. fuhhhhh mak kembali bersemangat selepas baca komen adik ni.. tankiuuuuuuuuu for the support reallyyyyyyyy appreciate it =)

      Delete
    2. same-same....yang penting ape yang saya sampaikan ikhlas...heheheh...sy pon masih blajar lagik nak jadik yang terbaek untuk diri sendiri...hhehehee...

      Delete
  4. huhuhu..x dpt nk hayati video nie. volume mute sbb duk kt ofis nie...blik karang bru leh dgr....

    ReplyDelete
  5. buat tak tao jek kak ape org kate..mulut org kita mane bole tutupkan...takde laa melampau pun..kreatif ade laa..

    dorg ade??

    i vote tuk makdara..okeh

    ReplyDelete
  6. all the best mak...semoga sukses..

    ReplyDelete
  7. Hahahahahaha. Kelakar gila video ni kot. Mmg trbaek la abg eddy bt. Ni ya nak masuk pon rs tak yakin je leh menang. Ntah sape kah yg nk buatkan video cheq nnti. Redah je laaa

    ReplyDelete
  8. promo terbaek dari ladang la Mak Dara!

    ReplyDelete