Wednesday, May 2, 2012

Anak Mak Dara Dimasukkan ke Hospital Ampang

As salam duhai teman

Maaf.. mak dara dah berhari hari tidak menjenguk ke blog, ini kerana Mak Dara kini berada di wad pedeatrik Hospital Ampang bagi menemani anak bongsu mak Adza Isabella yang sakit measle atau orang melayu panggil rubella.. Hari ini merupakan hari ke 3 Bella di masukkan di wad..

Teruk juga measle yang Bella alami ni.. demam pun 7 hari belum kebah kebah.. Bengkak bengkak dimuka.. Air drip dah tiga hari masuk di tangan dia.. darah pun dah ambil dua kali.. menjerit dia sakit.. sekrang tak lalu minum dan makan.. menangis mak bila lihat anak mak terlantar begini..tuhan saja yang tahu..

Jutaan terima kasih kepada para sahabat yang mendoakan untuk kesihatan bella di facebook dan juga di twitter. Mak hargai sangat sangat..Dan terima kasih juga kepada teman yang post di wall fb katakan yang mereka tak putus putus votekan untuk Mak Dara dan Isabella di Digi Wwwow tu .. Mak amat hargainya.. 
Kepada teman blogger mak..Mak mohon kepada anda untuk tolong doakan semoga anak mak cepat sembuh ya...


25 comments:

  1. Insyaallah....nnti sihatla tu....semoga cepat sembuh ye Bella....:)

    ReplyDelete
  2. get well bella. semoga cepat sembuh... urmm sian bella

    ReplyDelete
  3. saya doakan moga Bella cepat sembuh...Aaamin
    bersabar ya mak dara ^_^
    InsyaAllah Bella akan sembuh.

    ReplyDelete
  4. Semoga SPEED RECOVERY.... takpe2x... undian daily voting tetap berjalan....

    ReplyDelete
  5. semuga bella sembuh dari penyakitnya..AAMIIN

    ReplyDelete
  6. semoga dia cepat sembuh..siannya saya nengok, hati mak mana tak terusik kan..moga akak juga tabah ya

    ReplyDelete
  7. kesiannya bella...
    moga dia cepat sembuh! amin..

    ReplyDelete
  8. semoga allah permudahkan segala urusan k.ida dan family... Ya Allah, sembuhkanlah anak kecil ini..amen..

    ReplyDelete
  9. Saya doakan anak kakak cepat sembuh. Sabar ya, kak. Allah sentiasa bersama kita. Senyum selalu.

    ReplyDelete
  10. semoga mak tabah menghadapi ujian dariNya...insyaallah dgn izinNya bella akan sembuh seperti sedia kala...ameen..

    ReplyDelete
  11. Semoga cepat sembuh..

    Dah vote untuk hari ni.. ;)

    ReplyDelete
  12. gua doa Allah sembuhkan anak lu

    ReplyDelete
  13. Kak, moga kesihatan Isabellah bertambah baik. Kasihan tengok dia. Moga dirahmati ALLAH akak sekeluarga.

    ReplyDelete
  14. alahai kesiannya, moga bella cepat sembuh

    ReplyDelete
  15. nampak cam kena demam campak jer

    ReplyDelete
  16. Berat mata memandang berat lagi bahu yg memikulnya.. Saya doakan anak MD cepat sembuh.. kesiannyaa.. tgk.. merah2..plak tuh

    ReplyDelete
  17. Dapat dibayang kesedihan Mak.. Moga Bella cepat sembuh.
    Daily vote utk Mak, Kak Mirror buat spt biasa (cuma K.Mirror lama tak singgah sini sbb dah ada link Digi vote Mak kt bloglist K.Mirror... aritu tersilap, ada ke K.Mirror cuma bubuh link blog Mak je dlm bloglist tu, jadinya tiap kali nak vote, kena drop by kat sini... hehehe... 2 kali keja).

    Kak Mirror rasa Mak akan menang kot.. sbb tu la mcm2 dugaan melanda. Sabar ye..

    ReplyDelete
  18. Kuatkan semangat ye mak.Kami semua doakan yg terbaik utk Bella.

    ReplyDelete
  19. terkejut sy baru ari neh bukak blog dapat perkhabaran yang camneh...sabar dan kuatkan semangat yek mak dara...sy doakan agar anak mak dara dan mak dara dapat mengharungi semuanya dengan selamat...yek...

    ReplyDelete
  20. kesian bila anak sekecil ini dapat sakit kan... sabar ya mak, kekuatan mak tu yg bagi semangat pada Bella supaya cepat sembuh...aamiin

    ReplyDelete
  21. terima kasih atas doa dari anda semua.. syukur alhamdullilah.. Isabella telah dibenarkan keluar dari hospital dan kini sedang beransur sembuh .. terima kasih atas keprihatinan anda semua.. mak amat amat amat menghargainya.. sayangggggggggggg semuaaaaaa

    ReplyDelete
  22. ala kesiannye bella ='( harap dia kuat, n MD pon kna lg kuat oke, insya Allah kita sama2 doa biar dia cepat sembuh..

    ReplyDelete