Saturday, May 26, 2012

CATSUIT - Sesuai Atau TidakWalaupun kemeriahan dan bahang finale American Idol memuncak setelah mereka mengumumkan bahawa Philips Philips adalah AMERICAN IDOL yang ke sebelas namun nampak gayanya cerita mengenai pakaian yang dikenakan oleh Fantasia Barrino dan Chaka Khan menjadi perbualan lebih hangat di mana sahaja apabila kedua dua mereka membuat persembahan di malam finale itu dengan mengenakan gaya CATSUIT berlabuci.

Fantasia Barrino

Chaka Khan

Fantasia dan Chaka Khan

Ada yang suka dengan penampilan mereka dan ada juga yang tidak suka.. Bagi mak walau apa gaya dan trend yang ingin kita gayakan biarlah sesuai dengan umur dan juga kesesuaian bentuk badan tapi itu pendapat Mak Dara..  Apa pendapat anda? Sesuai ke pakaian yang digayakan oleh mereka ini..
*pic credit to google

9 comments:

 1. kalu takde lemaxxx tersembul oklaaaaa

  ReplyDelete
 2. aduhai mak....trus nmpk lemak yg tersorot...hu3

  ReplyDelete
 3. uiyyoo sangat dasyat..sexy sangat nih..ihiks..^_^
  pakai depan suami nnt la..^_^

  ReplyDelete
 4. tak boleh tahan la nak pi toilet jenuh hahahahhaha

  ReplyDelete
 5. 1Malaysia semua...

  Daripada anda semua blog atau ber-facebook 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

  Kalau takut dan tidak yakin, boleh lah cuba invest sikit sikit. RM 2300, boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

  Kalau berminat, sila layari :

  (Versi English)
  http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


  (Versi Melayu)
  http://PelaburanHartanah.blog.com


  ( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


  Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

  Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

  ReplyDelete