Sunday, May 27, 2012

GAYA SANTAI KU

As salam duhai teman..


Sekarang bermulalah musim cuti sekolah.. Maka pasti semua anda ada membuat plan dan rancangan untuk pergi bercuti.. Apabila sebut bercuti pastinyalah anda akan mengenakan pakaian ala santai gitukan.. Takkan le nak pegi bercuti dengan pakaian formal seperti seluar slack, kot, jacket, black dress atau pun skirt kan.. Maka hari ni Mak Dara nak buat satu segmen khas buat anda iaitu segmen GAYA SANTAI KU .. Untuk menyertainya sila lihat dibawah


1) Buat satu entry bertajuk  GAYA SANTAI KU  dan letakkan sekali header Mak Dara 

2) Letakkan gambar anda (solo/ bersama rakan atau keluarga) yang menggayakan ala ala santai dan ceritakan serba sedikit gaya yang anda kenakan dan ke destinasi mana anda pegi dengan gaya seperti itu contoh seperti ke pantai ke, balik kampung ke, pergi shopping ke, keluar lepak bersama kawan kawan ke..

Jika anda tak kemana mana dan hanya duduk bersantai di rumah bersama dengan keluarga dan hanya pakai kain batik atau kain pelikat pun no hal hantorkan aje hehehe.. Tak kisah le asalkan semuanya bertemakan SANTAI...

3) Siap hantarkan di url link anda di bawah

Tarikh tutup pada 28hb Mei 2012 ini. Mak Dara akan masukkan gambar gambar anda di dalam sebuah entry istimewa nanti..


18 comments:

  1. malulah nak join tak da gambar cun heheheh

    ReplyDelete
  2. Eny.. tak perlu gambor cun cun.. hantor gambor yang santai santai ajeee ;)

    ReplyDelete
  3. woraitt :D mak dara, berapa gambar dibenarkan satu atau lebih dari satu :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. satu je tp kalau lebih pun ok nnt Mak Dara pilihkan ;)

      Delete
  4. ok dah join :D

    http://trueny.blogspot.com/2012/05/gaya-santaiku.html

    ReplyDelete
  5. join.. harap tak terlambat :)

    http://zamani84.blogspot.com/2012/05/gaya-santai-ku-by-mak-dara.html

    ReplyDelete
  6. waaaa..
    dh lambt...
    x dpt nk join:(

    ReplyDelete
  7. alamak!!!mak dare buat segmen lah...sorry x dapat join pasal kekangan mase...lain kali inyaAllah sy join yek...heheheh...n'way nice segmen...

    ReplyDelete
  8. Yeyyy...kita nak join..kita nak joinnn jugakkk...

    ReplyDelete
  9. E'raz datang untuk support.. :

    http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/2012/05/gaya-santai-ku.html

    ReplyDelete
  10. http://dewisyifaindehouse.blogspot.com/2012/05/gaya-santai-ku.html

    Lyeen join mak dara..:D

    ReplyDelete
  11. Kita sudaaaa...

    http://juneaina.blogspot.com/2012/05/gaya-santai-ku.html

    ReplyDelete
  12. Terima kasih semuaaaaaaaaaaa sebab sudi join segmen Makkkkkkkkkk.. entry special anda di sini ya..

    http://www.bicaramakdara.com/2012/05/gaya-santai-blogger-pilihan-mak-dara.html

    ReplyDelete
  13. 1Malaysia semua...

    Daripada anda semua blog atau ber-facebook 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

    Kalau takut dan tidak yakin, boleh lah cuba invest sikit sikit. RM 2300, boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

    Kalau berminat, sila layari :

    (Versi English)
    http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


    (Versi Melayu)
    http://PelaburanHartanah.blog.com


    ( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


    Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

    Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

    ReplyDelete