Friday, May 11, 2012

MAK DARA Berwajah Baru

As salam duhai teman.. 

 Mungkin ada yang perasan mungkin ada juga yang tidak perasan akan perubahan yang telah berlaku di blog Mak Dara ini.. Yaaa Mak Dara kini berwajah baruuu.. Err tapi bukannya wajah Mak ni disuntik botox atau pun buat facelift ye tapi header blog mak dah bertukar baru.. 


Amacam ok tak? Mak Dara nak buat ala ala macam sebuah cover magazine gitew.. Tapi Mak Dara hanya keluarkan ideanya.. Tapi yang tukang buat header ini adalah adik teruna kesayangan Mak dara iaitu Adza Edie... Wahhhh terus jadi adik tersayanggggg kannn hehehe.. Takde memang dia adik peberettt pun sebab satu satunya adik lelaki dalam keluarga Mak Dara ni..


Inilah bertuahnya ada adik yang talented dan kerja sebagai Graphic Designer macam dia ni.. Macam macam boleh minta tolong dia buatkan.. Masuk kali ni.. Dah 3 header telah Edie ciptakan untuk Mak dara..

 1st Blog Header - 17hb Jan 2011

2nd Blog Header - September 2012

3rd Blog Header - 11hb Mei 2012

Perubahan header dilakukan mengikut perubahan dan "penghijrahan" Mak Dara ;) Jutaan terima kasih kepada Edie sebab tolong buatkan header yg 150% mengikut citarasa kakak meroyannya ni hehe.. Nanti Kak Ida belanja makannnnnnnn k...


12 comments:

  1. sangat ok... tapi bab mata tu ada ngeri sikit tengok.. he he he.. jangan marah..

    ReplyDelete
  2. cantik header bru mak dara.. sukeeeeeeeeeeeeeee :)

    ReplyDelete
  3. cantiklah mak dara header baru u.... i suka tudung u tu... btw jemputlah ke blog i kalau nak try micorwave choc cake in less than 5 minute je :)
    http://trueny.blogspot.com/2012/05/recipe-two-minutes-chocolate-mug-cake.html

    ReplyDelete
  4. dah isu 203 ye..
    gurau je mak dara :)

    ReplyDelete
  5. lepas ni tukr background pulak..bertambah melatops gitu

    ReplyDelete
  6. hensem adik mak dara..tlg smpaikan pesan sya erkk.. 'dagu tu owsem laa..'..hihi

    ReplyDelete
  7. wahhhhhhh lawanya... dah macam majalah pulak bila datang blog ni.... terbaekkkkk!

    ReplyDelete
  8. eddie mmg kreatif! kalaulah dapat sentuhan header dari eddie jugak ;)

    ReplyDelete
  9. cantik header baru mak tu...mmg kreatif org yg membuatnya...hehe

    ReplyDelete
  10. saya suka header ni nampak lebih lively dan trendy..

    ReplyDelete
  11. amboii
    meletupp uoallss mak dara kita
    heee :)

    ReplyDelete