De'Xandra by Adza Haiqal

Tuesday, May 8, 2012

MEN IN SUIT .. Memang Macho

As salam duhai teman

Siapa kata lelaki Malaysia buta fesyen? Jika diperhati dengan teliti, golongan Adam tempatan yang gemar mengikuti trend fesyen terkini semakin tinggi bilanganya saban hari.. Dahulu lelaki kurang diberi pendedahan tentang fesyen kerana banyak jenama di pasaran lebih fokus kepada wanita tetapi masa telah berubah. Fesyen terkini bagi lelaki dan wanita semakin seimbang.. Hari ini mak dara nak memperkatakan tentang MEN IN SUIT.. Lelaki yang mengenakan kot.. Memangggg macho apabila seseorang lelaki itu mengenakan kot kan hehe.. 

Mari kita lihat gambar gambar kawan, keluarga dan juga teman blogger memperagakan suit/kot ini jommm..

Somi Mak Dara Martias Mohd Ali

Ayah Mak Dara En Adenan Arshad




Eddy Azman

 Ahmad Zaki Othman

Eqbal Zack  & his niece ;)

Haaa apa pendapat anda? Hensemkan kesemua mereka mengenakan suit/kot itu kan.. Suit/Kot amat sesuai untuk dikenakan untuk kemajlis majlis formal dan rasmi.

Terima kasih kepada semua teman, family dan rakan blogger yang sudi sharekan gambar mereka untuk dimasukkan dalam entry mak dara ini ya.. Really appreciate it.. Mak sedang bercadang untuk buat gaya santai blogger dimana mak nak minta anda hantarkan gambar anda dengan pakaian anda yang santai.. nak join?? tungguuuuu yeeee..

51 comments:

  1. hehehe...pic last tu mcm kenal je Kak Adza...
    Tima kaceh kak Adza.

    ReplyDelete
  2. walaupun simple tp ttp bergaya

    petua hilangkan sedu/hiccup
    http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/05/petua-hilangkan-sedu-hiccup.html

    ReplyDelete
  3. keep learning....semua akan indah pada waktunya !

    ReplyDelete
  4. eraz charming .. hehe.. ada gak blogger yg sy kenal kat sini

    ReplyDelete
  5. kak lynn.. charming ek? hohoho.. ;)

    ReplyDelete
  6. pagi gan..
    kunjungan perdana nih..

    ReplyDelete
  7. artikelnya sangat bagus dan sangat bermanfaat, makasih
    semoga sukses saja..

    ReplyDelete
  8. artikel yang bagus
    thanks for sharing

    ReplyDelete
  9. makasih infonya,sangat bermanfaat sekali

    ReplyDelete
  10. siip deh,,sangat menarik,makasih dan sukses slalu,,

    ReplyDelete
  11. kunjungan siang gan,,
    infonya kerren..

    ReplyDelete
  12. salam kenal dari saya untuk admin, semoga artikelnya bermanfaat. :-#

    ReplyDelete
  13. thank you for everything, hopefully the blog useful for all of us and hopefully the blog quickly rose

    ReplyDelete
  14. sorry I helped to establish the link, the website is very good and very useful article. good luck and success always.
    Cara Mengobati Miom Tanpa Operasi

    ReplyDelete
  15. Welcome to our WEBSITE, just on this occasion we will give away to your knowledge about Plants That Can Heal myoma uteri, well for those of you who want to know please to read the following article about Plants That Can Heal myoma uteri, happy reading :
    OBAT ALAMI MIOM

    ReplyDelete
  16. Posting yang baik. Saya belajar satu hal yang lebih menantang pada blog yang sama sekali berbeda setiap hari. Ini akan setiap saat menjadi merangsang untuk belajar konten dari penulis lain dan mengamati sedikit sesuatu dari toko mereka. Saya ? ingin menggunakan beberapa dengan konten di weblog saya apakah Anda don ? pikiran. Natually Saya ? l memberikan Anda dengan hyperlink di blog bersih Anda. Terima kasih telah berbagi.

    ReplyDelete
  17. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  18. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  19. makasih yah atas informasinya, jangan lupa kunjungi blog aku juga.
    Obat Herbal Mata Minus Dan Silinder

    ReplyDelete
  20. poin indah sama sekali, Anda hanya menerima merek baru reader. Apa yang akan Anda sarankan dalam hal posting Anda bahwa Anda membuat beberapa hari lalu? Apa tertentu?

    ReplyDelete
  21. steady once the information, thank you yes, Greetings and healthy always, I also had an interesting article, please visit:
    obat herbal vig power capsule

    ReplyDelete
  22. Hi we’re from Zahra herbal Melayani pemesanan ke seluruh Indonesia, this article very useful by our thanks to your sharing
    Obat herbal radang paru

    ReplyDelete
  23. Takulandirani moni kwa ife monga wogulitsa mankhwala a Zitsamba odalirika ndi waukulu kwambiri, zikomo zonse zimene kupereka kwa ife wake blog kupeza zabwino ndi bwino zedi kwa anthu ammudzi.

    ReplyDelete
  24. http://goo.gl/caEZfv
    http://goo.gl/HliHEf
    http://goo.gl/T0rK1s
    http://goo.gl/2CqB5T
    http://goo.gl/WhZ5BN
    http://goo.gl/xdOOdZ
    http://goo.gl/L8lJQP
    http://goo.gl/yQv2Bt
    http://goo.gl/TCOKZk
    http://goo.gl/Royxbe
    http://goo.gl/jc7wGu
    http://goo.gl/nwzDYA
    http://goo.gl/jtp3pK
    http://goo.gl/BtI6Kh
    http://goo.gl/qBK1QP
    http://goo.gl/gtkrJn
    http://goo.gl/oww0Sc
    http://goo.gl/UppOYR
    http://goo.gl/gBfZ4y
    http://goo.gl/vwPEZn
    http://goo.gl/qNt176
    http://goo.gl/eXXLtT
    http://goo.gl/MkVn2S
    http://goo.gl/qHegA2
    http://goo.gl/x95oJJ
    http://goo.gl/JWnBkE
    http://goo.gl/aiUVAQ
    http://goo.gl/4OUl9i
    http://goo.gl/96VMJi
    http://goo.gl/6ogWBi
    http://goo.gl/HIEKfa
    http://goo.gl/cfM9kn
    http://goo.gl/UWwR3M
    http://goo.gl/IG2Xg2
    http://goo.gl/7hGg77
    http://goo.gl/D64GSu
    http://goo.gl/PXKbRc
    http://goo.gl/NkjDY9
    http://goo.gl/dulVDQ
    http://goo.gl/gLmOcT
    http://goo.gl/EuhTXx
    http://goo.gl/1FV02d
    http://goo.gl/Vhc48a
    http://goo.gl/LnPR8d
    http://goo.gl/ItzfTm
    http://goo.gl/pz5spP
    http://goo.gl/V9uXc9
    http://goo.gl/WrJz8T
    http://goo.gl/87mgQW
    http://goo.gl/JYBSxG
    http://goo.gl/ueKcHK
    http://goo.gl/NCQd0C
    http://goo.gl/dh10Iu
    http://goo.gl/a6JceK
    http://goo.gl/99MGIm
    http://goo.gl/0nMy9u
    http://goo.gl/3DFUoo
    http://goo.gl/JKP2c7
    http://goo.gl/fdxlAL
    http://goo.gl/7EwZVF
    http://goo.gl/lUxE3N
    http://goo.gl/z6JYIV
    http://goo.gl/mKsceD

    ReplyDelete
  25. http://caramengobatidarahkental.pengobatan.org/cara-mengobati-jantung-koroner/

    ReplyDelete
  26. gratias info, spero usui tuo blog societate salutem felicitatem semper.Ramuan Kecantikan Tubuh Terbaik

    ReplyDelete
  27. Obat Pemutih Badan Dan Wajah Yang Permanen http://obat-keputihan.web.id/obat-pemutih-badan-dan-wajah-yang-permanen.html/

    ReplyDelete
  28. OBAT HERBAL KELENJAR GETAH BENING
    an t-eolas a sholáthraíonn tú go bhfuil an-úsáideach dúinn, go raibh maith agat as an t-eolas a bheith úsáideach

    ReplyDelete