Friday, May 25, 2012

TOP TEN DiGi WWWOW AWARD 2012 - TAHNIAH!


Assalam duhai teman..
Beberapa teman Mak Dara telah pun menerima email dan berita gumbira dari pihak DiGi WWWOW AWARD 2012 yang menyatakan mereka telah terpilih menjadi TOP TEN dalam DiGi WWWOW tahun ini!!! Tahniahhhhhh mak dara ucapkan kepada setiap seorang dari anda yang terpilih!!! Dan Mak Dara tumpang gembira apabila penyertaan somi Mak dara iaitu Martias Mohd Ali dalam kategori Yahoo Social Media Gathering Of The Year juga turut terpilih sebagai TOP TEN dalam kategori ini.. 

Mak Dara dan Somi mak Martias :)

Somi mak telah menerima email dari pihak DiGi semalam..

Email dr DiGi (klik utk besarkan pic)


Tidak kira apa pun keputusan dan siapa yang akan menang pada malam anugerah yang akan berlangsung 9hb Jun depan, terpilih menjadi Top Ten pun sudah terbaekkkkk kan...

Mak Dara juga ingin mengucapkan pada teman dan saudara Mak Dara yang juga telah terpilih menjadi Top Ten dalam DiGi WWWOW iaitu kepada anak saudara mak iaitu Elia Blog JEJARI RUNCING kerana telah terpilih dalam dua kategori iaitu dalam kategori BLOGGER OF THE YEAR dan Fave Kay Poh perghhhh cayalah Ya memang hebat terpilih dua kategoriiii!!! 

Tidak lupa juga kepada teman bloger Mak iaitu Mia Liana dan juga Ben Ashaari yang telah terpilih Top Ten dalam kategori BLOGGER OF THE YEAR.. Blogger Liza@Adzriel AB juga terpilih dgn Asteriskboutique dalam kategori Online Shop of the year..U guys are the best!!.. Dengar khabarnya blogger Denaihati dan Rotikaya juga turut terpilih tahniah! Dan kepada semua teman mak yang lain yang juga telah terpilih sekalung tahniah mak ucapkan kepada anda. Mak iringi doa untuk anda dan all the best..

Hanya doa ajelah yang dapat mak iringi anda.. Nak ke majlis tu rasanya macam tak dapat je sebab mak belum pun terima apa apa email dari pihak Digi.. Maknanya Mak Dara tak layak le terpilih untuk top ten kategori Fave Kay Poh huhuhu.. sedih memang sedih.. tapi I've done my best.. but my best is not good enough kot.. redha dan terima je hehe.. :)

So senarai TOP TEN terkini yang mak dara tahu ialah..(Senarai tidak mengikut rank ya hehe)

TOP 10 BLOGGER OF THE YEAR
4)
5)

TOP 10 NUFFNANG FAVE KAY POH
3)

TOP 10 ONLINE SHOP OF THE YEAR
1) Asteriskboutique

TOP 10 ONLNE OVER-ACHIEVER UNDER 15
2)

TOP 10 FAVE MAKAN MAKAN
3)

TOP 10 FAVE TECH HEAD
2)

TOP 10 SOCIAL MEDIA GATHERING OF THE YEAR

Pada sesiapa yang terpilih TOP TEN bagitau mak ye boleh mak masukkan dalam senarai di atas ye tankiuu.. :)

31 comments:

  1. mak dara tetap top ten di hati kak liza

    ReplyDelete
  2. wahhhhh hebat2 belaka bloggers2 tu. :) tahniah buat mereka. tahun dpn cuba lagi mak dara! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. tahniahhhhhhh Joellllll terpilih dalam TOP 10!!!! so proud of youuuu

      Delete
    2. ohhhhhhhhhh thank youuuuuuuuuuuuuuuuuu mak daraaaaaaaaaaaaa. lots of loveee. hihi. suruh anak akak check lg tau. siapa tahu.. :)

      Delete
  3. Joel: memang hebat2 belaka mereka semuaaa kan... Insyaallah..

    ReplyDelete
  4. terima kasih ya kak... sudi support mia... akak pun hebat juga... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama sama miaaa.. terima kasih juga kepada Mia kerana banyak tolong akak dalam contest ni..Mia tak putus putus vote untuk akk namun syg sekali dan maaf akk nak ucapkan sbb akk tak terpilih pun dlm finalist tu.. namun akk doakan yang terbaek untuk Miaaaa :)

      Delete
    2. amin..... akak still the best.. the mopst voted in the category....

      Delete
    3. salah taip plak. *the most voted.....
      sayang akak ketat2..

      Delete
  5. Tahniah & Good luck for husband Mak Dara... ;)

    ReplyDelete
  6. Tahniah utk MD, insya Allah boleh berjaya lepas ni....

    ReplyDelete
    Replies
    1. tannnkiieee Cik Mat Gebu.. reaally appreciate it :)

      Delete
  7. Tahniah mak dara.. gud luck untuk hubby mak dara k..klau ade rezeki,insyaallah boleh menang :-)

    ReplyDelete
  8. auuuww.. thank you so much auntie.. its actually a shock to me abt u not making thru the top10. dh berangan dah gi sama2. ya sendiri xsangka ya terpilih pon..papepon ya anggap this nomination is for our family. so ya kira mewakilkan family kite yg dah join. thanks again k.doakan yang terbaik ye. hope dpt jumpa aunty kat sana nanti ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yaaaaaaaaaaaaa... congrats again dr auntieeee.. Yup it shock me too.. hahaha.. tapi auntie tetap banggaaaaa ahli keluarga dpt jd finalist yeayyyyyyyyyyyy.. Insyaallah jumpa di sana nnt...

      p/s bila mau gosippppppp gosipppppp nih hehehe

      Delete
  9. Alamak x dapat email pon.. x dpt masuk top 10 la kot.. aduh sedih...

    ReplyDelete
  10. Penat I vote you.. tak kan la tak menang kot?. Tak logik...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe tankiuuuu sbb undi mak.. tp dah tertulis bukan rezeki mak redha je :)

      Delete
  11. Taun depan harap nama mak dara pulak ada dalam list ye...:)

    ReplyDelete
  12. owh..
    suami Mak Dara pn blogger..
    tahniah buat dia..
    pasni Mak Dara pn dpt ler tue..
    hehehe

    ReplyDelete
  13. 1Malaysia semua...

    Daripada anda semua blog atau ber-facebook 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

    Kalau takut dan tidak yakin, boleh lah cuba invest sikit sikit. RM 2300, boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

    Kalau berminat, sila layari :

    (Versi English)
    http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


    (Versi Melayu)
    http://PelaburanHartanah.blog.com


    ( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


    Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

    Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

    ReplyDelete