Wednesday, June 6, 2012

50% naughty 50% Nice


Anak bongsu mak Dara si Isabella ni memang le selalu mencabar kesabaranku.. Petang Mak Dara jerit jerit panggil dia suruh mandi tapi tak timbul timbul rupa rupanya dia pegi pakai google dulu baru nak mandi.. Oh anak ku rumah kita mana ada swiming pool nak oi.. hahaha memang sesuai le t shirt tu dengan dia hahaha


10 comments:

  1. heheheh...bebudak...bese lah...keh...keh...keh...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe kdg2 diorang ni memang mencabar kesabaran betul haha

      Delete
  2. hahahahhaha biasa la tu budak2 mak dara :)

    ReplyDelete
  3. hehe sy kekadang melayan anak sedara pun jadi tensen sama

    ReplyDelete
  4. hambuih anak mak dara ni.
    budak memang nakal erk.
    haaaaaa
    tp kadang2 buat kita tergelak sorang2 bila pk balik.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah bila fikir fikir balik cute jugak apa yang dia buat tu kann hahaha

      Delete
  5. hahahhaha... nak juga ber google... layan je mak dara :)

    kadang2 kita tak terjangka apa dorang nk buat

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah mak layann kan aje si bella tu. biar dia mandi shower dengan google tu nak dibuka tak kasi pulak haha

      Delete