Saturday, June 23, 2012

Award Terjah MakLady of the Month





Haaaaa amacam Mak Lady.. Ok tak entry mak dara yang di ambang kemeroyanan yang melampau ini hahahahaha. Ok semua kawan kawan jom le join contest "Award Terjah MakLady of the Month" yang menariks tertariks ini.. Untuk join sila klik di SINI ye.. all the best semuaa...


10 comments:

  1. terbaekkkk!!!!!lah mak dare meroyan...keh...keh..keh...wish u luck!!!!harap menang....hehehheh....

    ReplyDelete
  2. pandai model cilik buat body language....hehehhehe(betol ker sy heja.)hakhakhak....

    ReplyDelete
  3. terbaiklah mak dara!!
    kreati tu.. hehehe..
    rasa nak cubit ja pipi bella tu :P

    http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/06/segmen-up-follower-tambah-kenalan-part.html

    ReplyDelete
  4. hye bella...cute ssgat la entry bella... MakLady suka tgk mimik muka bella kat dlm ni... hehe.. terbayang2 muka anak menakan MakLady yg sorang ni. hmmm rindu la plak keenn...

    Anyway, kena THANKS kat mak dara sbb join contest sulung MakLady ni.. Very the creative Uolz..This is so SWEET and CUTE for MakDara to feature Bella ..;) siap guna " ballon" chat..hehe

    psssttt..... MakDara , how do u do that? Nnti Ajaq makLady,leh?

    GoodLuck ;)

    ReplyDelete
  5. baru sempat terjah ni... wahhhh touchingnya ada sebut mia kat sini... terima kasih.

    good luck untuk entri ni... missing u... muahsssssss...

    ReplyDelete
  6. sangat kreatif la mak dara...i follow u jugak :)

    ReplyDelete