Thursday, June 14, 2012

Bila Blogger Jadi Producer Filem.. #Part 1

Blogger antara orang yang kreatif dalam bidang penulisan.. Kreatif dari segi penyampaian dari segi startegi untuk menarik minat pembaca . Cuba bayangkan jika blogger menjadi Producer Filem... Perghhhhh.. memang gempak! Mak Dara cuba mencungkil bakat bakat teman blogger mak dalam satu segmen yang Mak buat beberapa hari lepas iaitu segmen SEGMEN JOM BIKIN FILEM Bersama Mak Dara 


Syukur alhamdullilah sambutan yang mak dara terima amat mengujakan.. Memang berbakat betul mereka bila Mak minta para peserta untuk menunjukkan daya kreatif mereka untuk membuat poster filem mereka sendiri.. Banyak nama nama Filem rekaan mereka dan juga hasil editing poster yang hebat telah ditunjukkan oleh mereka nak tengok.. jomm...

Sebuah Filem oleh Mazri Khairil Mazri CUTI CUTI CINTUN

Sebuah Filem oleh Candy Blossom berjudul AWEK AWEKKU SAMSENG


Ini adalah antara sebahagian peserta yang menyertai segmen Mak Dara.. Nantikan PART 2 di mana Mak Dara akan revealkan lagi peserta selebihnya yang menyertai segmen Mak Dara ini ye.. Pada yang sudi nak join tu boleh lagi join. Traikh tutup adalah pada tengah malam 15hb Jun 2012.. Klik di SINI untuk join ye..

Pada yang telah menyertai segmen mak ini mak ucapkan ribuan terima kasih anda semua memang kreatif, sporting dan terhebatttt lah =)


21 comments:

  1. hahahaha ..terbaekkkk !!! kreatif nehh..

    ReplyDelete
  2. mmg comel poster2 depa ni...hehe
    js jugak tak pandai nk bikin...^^

    ReplyDelete
  3. hahaha... kreatif sgt2.. nka terjah mereka lepas ne

    ReplyDelete
  4. kreatiff mereka..nak join juga la nanti..

    ReplyDelete
  5. wow ! pandai diorang edit gambar2 . Kreatif !

    ReplyDelete
  6. pandai dan kreatif diaorang...

    ReplyDelete
  7. ahhahah , malu malu maluuuuu :D

    ReplyDelete
  8. Sy undi the red abaya.. Err, pepndai jer nk vote kan? Mmg klako n kretip depa neh

    ReplyDelete
  9. Sy undi the red abaya.. Err, pepndai jer nk vote kan? Mmg klako n kretip depa neh

    ReplyDelete
    Replies
    1. the red abaya hasil godek folder thun lpas. hihihi

      Delete
  10. rajin diorang edit poster filem . ape pun segmen ni best

    ReplyDelete
  11. Mak dara.. saya menjoinkan diri tau... sory guna muka mak dara n hubby untuk cover poster saya.. hahaha :

    SEGMEN JOM BIKIN FILEM BERSAMA MAK DARA

    http://topimagine.blogspot.com/2012/06/segmen-jom-bikin-filem-bersama-mak-dara.html

    ReplyDelete
  12. halamakk bru skrg bce entri mak dara. haha tq mak dara~~

    ReplyDelete
  13. Memang kreatif lah diorang nih...

    ReplyDelete
  14. Thanks Mak Dara yang buat segmen mantop! hahaha.. amacam? leh sain contract dak? =p

    ReplyDelete