Wednesday, June 6, 2012

Blog Skema Atau Blog Meroyan?


As salam duhai teman.. Ada yang perasan dan ada juga mungkin tidak perasan akan perubahan drastik yang telah berlaku di blog Mak Dara dalam sebulan dua ni..Dari blog meroyan telah berubah menjadi blog skema dengan entry entry yang sungguh skema dan formal? Ada perasan tak? hehe perubahan itu telah mak dara lakukan demi mematuhi syarat syarat penyertaan Mak Dara dalam sebuah contest yang tidak mahu Mak sebut lagi namanya.. Memang mak menyesal betul membuat perubahan yang amat sia sia itu.. Disebabkan perubahan itu trafik blog mak ni merudum jatuh tapi itu tak penting sangat pada mak..Namun tetapi yang paling Mak Dara ralat ialah apabila ramai reader Mak Dara dah jadi malas nak menjenguk dan melawat blog mak ini dengan entry entry skema mak itu .. Benarkah apa yang Mak Dara rasakan ini?

Emmm mak dara nak tanya anda semua sesuatu? Anda semua lebih sukakan blog mak ini bertemakan "meroyanz" ataupun "skema" ?

10 comments:

  1. biasa la mak dara kdng2 kita perlu buat perubahan, xkisah la perubahan itu jd skema or apa2..dan xsemua bleh terima/ menerima perubahan itu..ekeke..coz nyue pon buat perubahan gak :)

    ReplyDelete
  2. takpe. yang lepas tu sudahlah. get back to yourself now. be original of who you are not who you want to be..

    ReplyDelete
  3. Dua-dua pun leh pakai, sebb dua-dua cara penyampaian ada pembacanya sendiri, bagi HH, bila santai, nampak lebih menarik dan ikhlas.

    ReplyDelete
  4. tulis style yang kita suka lebih best kot..:)

    ReplyDelete
  5. jadi diri mak dara yg sebenar..barulah terasa lebih dekat...kalau skema sgt mmg cam bosan la...santai2 ni lebih selesa kot pada saya..ditambah dgn ala2 meroyan gitu hihi

    ReplyDelete
  6. mintak2 mak dara menang malam tu,,, AMIINN,,,,,,

    ReplyDelete
  7. ikut keselesaan mak dara la sepatutnya, kalau ikut kehendak kita yg baca ni agak susah juga.
    ada masa kita nak bacaan yg santai, ada masa nak kisah org berkeluarga, ada masa nakkan hiburan dunia artis dan mcm2 lagi..

    ReplyDelete
  8. Skema ke meroyan ke I tetap singgah sini. Tapi kalau meroyan tu cam happening sikit....hahaha...

    ReplyDelete
  9. kalau yang skema tuh untuk sertai contest x pelah...kalau mak dare tulis entry meroyan best sket...heheheh...tapi,sy percaya pembaca yang setia pasti menjenguk kalau ade entry best...cam saya gak (bukan pembaca setia cume pembaca kipasusahmati jer...hkhakhak...)sampai skunk pon masih jenguk mak dare walaupon lame x jenguk sineh...dengan harapan ade entry meroyan dari mak dare...hehehehe...

    ReplyDelete
  10. assalamualaikum mak dara...x kisah la blog mak dara skema ke atau meroyan singgah tetap singgah kan...:)

    ReplyDelete